Reviews van deze auteur

oplichters

Review over Lexa

Ik heb contact gehad met ene Mickel707, die meteen zeer romantisch was! Te romantisch. Na een paar keer gechat te hebben zei hij naar China te moeten voor zaken, na een paar chats wilde hij mijn hulp (geld) omdat de douane zijn goederen niet wilde vrijgeven. Toen viel het kwartje! Na 3 keer geweigerd te hebben was meneer's account weg en niet meer te traceren. Hij claimde Zwitser te zijn die in Zwijndrecht woonde, weduwnaar met een dochter van 11 jaar.
Ben er wel 2 kg van afgevallen dus dat heb ik toch maar gewonnen!!

reacties:

Review: oplichters

Christa bedankt voor je reactie! Hoe lang hebben ze jou aan het lijntje gehouden en heb jij betaald? Toen bij mij het geld ter sprake kwam voelde ik het al aan. En dan toch op je gevoel werken , het is heel smereig.

Review: oplichters

Ja Christa, het wordt zo sluw gespeeld! Daar zit een hele psychologie achter. Ik ben ook een keer door :"hem " gebeld, een heel lijzige stem, het gekke is dat je voelt dat er dingen niet kloppen maar omdat je zo op je gevoel wordt aangesproken geef je het voordeel van de twijfel tot het zelfs een soort agressief gaat worden. ik heb het hele spelletje uitgepeeld tot "meneer" me aan de kant zette omdat er toch niets te halen viel.