oplichters

Ik heb contact gehad met ene Mickel707, die meteen zeer romantisch was! Te romantisch. Na een paar keer gechat te hebben zei hij naar China te moeten voor zaken, na een paar chats wilde hij mijn hulp (geld) omdat de douane zijn goederen niet wilde vrijgeven. Toen viel het kwartje! Na 3 keer geweigerd te hebben was meneer's account weg en niet meer te traceren. Hij claimde Zwitser te zijn die in Zwijndrecht woonde, weduwnaar met een dochter van 11 jaar.
Ben er wel 2 kg van afgevallen dus dat heb ik toch maar gewonnen!!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

6 reacties

Ik vind het vreemd dat iemand op zakenreis gaat naar het buitenland, maar geen genoeg geld op zak heeft.
Klinkt niet geloofwaardig, of het is een domme zakenman.
Het is gewoon een oplichter.
Oplichters zitten altijd in het buitenland, hebben altijd geld tekort en zielige verhalen.

Marga, je verhaal is zo herkenbaar. Mij is ditzelfde verhaal een paar jaar geleden ook overkomen.

Je bent net als ik en heel veel andere mensen over de hele wereld gevallen voor een verhaal verzonnen door een georganiseerde bende Nigerianen die via dit medium proberen mensen op te lichten. Ooit bij dr. Phil o.i.d. was dit onderwerp ook aan bod. Achter één profiel gaat een heel team oplichters schuil.

Bij mij was het verhaal precies hetzelfde: geen geld voor de douane. Het verhaal eromheen was iets anders. Een Spanjaard die in Kenia op zoek was naar Afrikaans antiek.

Ik heb destijds ook zijn profiel aan Lexa doorgegeven, zij konden er echter niets tegen doen. Tegen die tijd was het profiel al verwijderd.

Het is heel jammer dat dat soort mensen een uitstekend platform vinden op dit soort datingsites. Helaas moet je hierdoor meer op je hoede zijn, maar laat je niet hierdoor ontmoedigen.

Christa bedankt voor je reactie! Hoe lang hebben ze jou aan het lijntje gehouden en heb jij betaald? Toen bij mij het geld ter sprake kwam voelde ik het al aan. En dan toch op je gevoel werken , het is heel smereig.

ben in dezelfde val gelopen. Bij gratis lidmaatschap veel bezoekjes en reacties die je niet kunt lezen. Na lid worden blijken het allemaal buitenlanders te zijn envdegene uit Nederland reageren niet eens op hun eigen nep reacties.

opzeggen kan niet binnen 24 uur.
kortom een internationale oplichtersbende.

Hoi Marga, ik merkte al snel dat ik niet met één, maar met diverse mensen onder diezelfde naam chatte. Dingen die je chatte naar "hem" die hij dan de volgende keer op de chat niet meer wist. Dat soort dingen. Na de eerste keer geld vragen, heb ik "hem" gewoon genegeerd. En direct de datingsite ingelicht. Mijn advies: houd het bij Nederlands sprekende heren; zodra er eentje in het Engels naar je chat of mailt, kan het zijn dat je in een oplichtingsgroep terecht ben gekomen. Hoeft natuurlijk niet, maar een gewaarschuwd mens/vrouw hihi telt voor twee.

Ja Christa, het wordt zo sluw gespeeld! Daar zit een hele psychologie achter. Ik ben ook een keer door :"hem " gebeld, een heel lijzige stem, het gekke is dat je voelt dat er dingen niet kloppen maar omdat je zo op je gevoel wordt aangesproken geef je het voordeel van de twijfel tot het zelfs een soort agressief gaat worden. ik heb het hele spelletje uitgepeeld tot "meneer" me aan de kant zette omdat er toch niets te halen viel.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden