Reviews van deze auteur

Wipplek is vernieuwd, en ja, het werkt.

Wipplek is vernieuwd sinds een paar weken en ik kreeg het bericht om een nieuw account aan te maken. Ik had nog geen ervaringen gehad met de eerste versie van de website dus ik besloot het erop te wagen. Ik maakte een profiel aan, plaatste een foto en ging toen op zoek in de dagen erna door berichtjes te sturen naar de verschillende vrouwen.

Het eerste wat je zal merken is dat heel veel berichten niet beantwoord worden of je ziet dat ze gelezen zijn maar dat je geen reactie krijgt. Tja, dit kan gebeuren, want dit gebeurd op andere datingsites ook. Ook zitten er amateur hoertjes op die betaalde seks zoeken, dus als dat je ding is kan je daar ook aan je trekken komen.

Het was dan ook verbazend dat ik niet 1 maar 2 dames wist te vinden die gewoon normaal berichten terugstuurden. Eigenlijk 3 maar de derde schreef zich snel weer uit en heb ik niet meer gezien. Het contact liep vrij vlot en wat heel belangrijk is, is dat je gewoon normaal tegen ze doet en ze met respect behandelt, dan krijg je zeker wel een berichtje terug. Wat ook hielp was dat ik ze een berichtje stuurde toen ik er nog maar net op de nieuwe site zat, dan is het nog niet zo druk en worden ze niet overladen met berichten.

Afgelopen zaterdag heb ik dan ook mijn eerste date gehad met 1 van deze dames en dat verliep heel erg leuk en lekker. Ik had het zelf niet verwacht maar het is echt mogelijk om via deze site een seksdate te regelen. De seks is ook goed bevallen en we spreken ook zeker vaker af.

Voordat de sceptici onder jullie meteen denken dat ik een beheerder ben die positieve reviews plaatst: nee, dat ben ik niet. Ik ben in het verleden ook in een betaalsite getrapt en dat heeft me toen best veel geld gekost waardoor ik veel voorzichtiger en wijzer ben geworden. Ik heb volgens mij nog wel ergens een negatieve review geplaatst over die site(s) alleen niet van dit IP-adres (dat was geilemaatjes volgens mij).

Beveel ik de site aan? Lastig eigenlijk. Aan de ene kant wel, want als je zelf normaal doet, respectvol bent, en geduld hebt komt er zeker wel iets leuks uit. Aan de andere kant ook weer wat minder, omdat de fakers ook op deze site zitten (heb er al 1 ontdekt, maar volgens mij houden de beheerders de boel goed in de gaten) en er ook meer amateur hoertjes op komen (tenzij dat je ding is, dan zit je goed).

Wipplek heeft voor mij persoonlijk gewerkt en ik denk dat het voor anderen ook prima zou kunnen werken. Dus ja, een aanbeveling van mij voor deze site. Niet nep, fakers haal je er zo tussenuit en genoeg leuk contact.

Sterke punten
- Gratis! Geen verborgen kosten, geen enkele. Ja, je ziet advertenties voor betaalsites, maar ze moeten de kosten ergens uit halen natuurlijk.
- Eenvoudig te navigeren. Je kan makkelijk zoeken op wat je wilt en het menu van je profiel is eenvoudig te gebruiken.
- Weinig fakers. Ik heb er maar 1 of 2 ontdekt, en toen ik net keek hebben ze die al verwijderd.

Zwakke punten
- De verhouding man/vrouw is nog vrij ongelijk maar trekt langzaam bij. Al zullen er veel mannen zijn die op de site zitten wat ook wel het geval is.
- Vrij veel amateur hoertjes. Kan een pluspunt zijn maar als je gratis seks zoekt is het een minpuntje, vandaar dat het hier staat.

Zelfde front als Sex-Afspraakje.nl

Review over FlirtPlekken.nl

Deze site is hoogstwaarschijnlijk ook vol met fake profielen, waar misschien enkele echte tussen zitten. Daarnaast is dit een front die ook gebruikt wordt voor Sex-Afspraakje.nl, wat het waarheidsgehalte en betrouwbaarheid ook niet ten goede komt. Ik sta er op als test om te kijken welke reacties ik allemaal krijg. Wat opvalt is dat er zelden vrouwen uit je regio komen; ik heb al verschillende dames gezien die uit het hoge noorden of de Randstad kwamen, en soms zelfs uit België. Vooral die Belgische profielen zijn lachwekkend; een enkele gebruikt ook echt 'u' en 'uw' terwijl de rest zoals iedereen typt of schrijft. Daarnaast staat er bij tal van berichten óf de tekst: "Durf je het met me aan?", óf de tekst: "Ik heb een flirt voor je." Mijns inziens zou iedereen hier met een grote boog omheen moeten klikken.

Sterke punten
Tjah, veel reacties...

Zwakke punten
...maar het gaat een hoop geld kosten als je ze allemaal gaat beantwoorden.

reacties: