Reviews van deze auteur

geheime affaire

Review over SecretSexClub

ik heb een fetish om stiekem vreemd te gaan en secretsexclub heeft me daarbij geholpen. heb een lekker discrete afspraak gehad met een mooie vent en heerlijke sex gehad.

Altijd wel iemand

Review over OuderenSex

Hier is altijd wel iemand die wil afspreken. idee van de site is natuurlijk sexdates dus als je daar niet naar opzoek bent meld je dan ook niet aan!!! zoveel zinloze berichtjes gestuurd omdat mensen eerst wilde praten.

Voor iedereen echt een aanrader!

Review over OudereVrouwen.nl

Als je opzoek bent naar een datingsite waar je lekker met senioren kan daten en sexafspraken kan maken dan is ouderevrouwen.nl echt een goede datingsite. je moet hier niet komen als je denk een lekkere jonge vrouw of vent aan de haak te slaan. Maar ben je 40 plus dan kun je hier echt leuke mensen vinden!

Lekker sexen

Review over SecretSexClub

Je kunt hier echt veel mensen ontmoeten die graag willen neuken met je.

Erg goed!

Review over SexAfspraak

Erg veel leuke mannen die wel in zijn voor een verzetje.

Sterke punten
Veel mannen

Lekker neuken

Review over OuderenSex

ik zoek geile wijven om te neuken en hier zijn toch wel gewillige hoeren

Echte lekkere wijven

Review over OuderenSexclub

Vind hier altijd een hoop echte lekkere wijven. Wordt hier altijd erg blij en kom altijd voldaan en met een lege zak thuis!

Vreemdgaan

Review over SecretSexClub

ik houd er van om vreemd te gaan, ik weet hoe slecht het is. Maar hier kan ik volledig discreet en anoniem vreemdgaan en er is altijd wel iemand te vinden die even wil neuken!

Leuke site

Review over OudereVrouwen.nl

ouderenvrouwen is een leuke site als je op zoekt ben naar wat de naam al zegt een oudere vrouw. niet een erg uitgebreide datingsite maar je kunt wel alles wat je nodig hebt, dus dat zorgt er voor dat je toch met regelmaat een leuk afspraakje hebt.

leuke one night stand

Review over OuderenSex

Ik heb hier altijd meer dan genoeg one night stands dus voor mij is Ouderensex echt een top datingsite. Gezellig met wat ouderen. ik zal val op 45+ mannen dus dit is voor mij dan ideaal

lekkere oudere mannen

Review over OuderenSexclub

Ik heb echt een fetish voor oudere mannen dus ja waar kun je je dan beter inschrijven dan een datingsite voor ouderen. Genoeg mannen die opzoek zijn naar een wat jonger meisje zoals ik. Dus ik ben erg tevreden, ik houd er erg veel leuke contacten en nachten aan over!

Goede ontmoetingsplek

Review over SexAfspraak

Deze website is echt een goede ontmoetingsplek voor mensen die graag een keer een onenightstand willen. Kom hier altijd aan mijn trekken.

Sterke punten
Veel gewillige vrouwen

Goed zoeken maar dan vind je wel iets

Review over OuderenSexclub

Ik heb net even alle reviews doorgelezen hier en het is een beetje gemengt. ik moet zeggen ik heb zelf ook wel even moeten zoeken voordat ik de juiste contacten had gelegd en dat heeft mij helaas wat geld gekost. maar ik heb nu een paar dames gevonden die dus helemaal bij mij passen en waarmee ik nog regelmatig afspraakjes heb. niet alleen voor seks maar ook om lekker een keertje mee uit eten te gaan of om savonds bij op de bank te hangen. je moet er wel even voor werken maar je kunt er wel leuke contacten aan over houden. niets is zo vrijblijvend als het lijkt....

Sterke punten
Overzichtelijk
Veilig
Makkelijk in gebruik

Zwakke punten
Niet iedereen is naar hetzelfde opzoek
Kost geld
Het duurt lang voordat je iets leuks vind

Alleen de juiste leden

Review over OuderenSexclub

Zoek de juiste mensen uit. Als het te mooi om waar te zijn lijkt is dat het waarschijnlijk ook. Ga je voor de wat realistischere toon dan kun je leuke mensen ontmoeten. Ik heb nog geen date gehad maar ik kan niet zeggen dat het vol fakers zit er zitten heust wel leuke mensen bij. Ze maken de site wel erg aantrekkelijk om veel te reageren maar mensen maak alstublieft de juiste keuze en reageer niet op iets dat alleen in dromen voorkomt!

Sterke punten
Leuke mensen maar je moet ze wel vinden

Zwakke punten
Sommige mensen hebben niet het beste met je voor

reacties: