Reviews van deze auteur

Niet zo maar doen.....

Review over MixedMatches

Allereerst wil ik even vermelden dat ik omstreeks vorig jaar voor het eerst mij inschreef bij mm.nl, nu ongeveer een jaar later heb ik het weer gedaan maar toch weer snel van afgezien. De reden waarom is als volgt: Bij mm.nl zitten wel degelijk een aantal echte profielen laat ik dat benadrukken, vorig jaar heb ik een aantal echte contacten met dames gehad en niet alleen via hun site zelf via chat maar ook via de telefoon het echte afspreken kwam er alleen mede door mijzelf er niet van. Wat ik toen en ook nu echter ontdekte is dat er heel veel fake profielen die door mm.nl zelf zijn gemaakt aanwezig zijn op deze site, deze fake profielen sturen interesse berichtjes en laten daarna niets meer horen of ze geven niet bestaande msn adressen door. Ook een review van iemand die vermeldde dat mm.nl gebruik maakt van lokeenden klopt als een bus, gaat als volgt: Je krijgt een interesse bericht van iemand jij reageert vervolgens krijg je een mailadres en deze persoon stuurt bijvoorbeeld fotos van zichzelf toe waardoor jij denkt dat het wel snor zit, vervolgens als je goesd kijkt naar het msn adres is het gewoon een net nieuw gemaakte account en hoor je vervolgens nooit meer wat van die persoon. Wat voor mij ook mijn bedenkingen bevestigde is het feit dat als fake profielen intersesse in jou getoond hebben en jij vervolgens ziet dat ze online zijn en met hun wil chatten je geen gehoor krijgt, zelfs niet een letter respons terug, een vreemde zaak natuurlijk als iemand een uurtje daarvoor haar interesse heeft getoond. Wat mij ook opviel is dat er op mm.nl nu op dit moment nog steeds profielen zijn die ik vorig jaar ook al tegenkwam en waarvan ik toen al merkte dat het fake profielen waren, soms onder een andere naam met dezelfde foto maar nog steeds "actief"!! Vorig jaar kwam ik telefonisch in contact met een dame die ook actief was en zij zelf vertelde mij ook dat er heel veel fake op mm.nl is. Dus lieve mensen, trap niet in deze praktijken, nogmaals ik zeg niet dat alle profielen nep zijn maar heel veel wel!!!! Bespaar ajb je geld en beter ga je naar een site die niet zoveel fake heeft!

Sterke punten
Er zitten wel een aantal echte profielen bij alleen dat percentage is laag.

Zwakke punten
Wat ik het meest zwakke vindt is het feit dat mm.nl deze fake profielen en lokeenden zelf creert, aan scammers kun je als website weinig aan doen dat doe je niet bewust maar deze fake profielen zijn volgens mij door hun zelf gemaakt en werken heel misleidend waardoor je energie steekt in dingen die gewoon nep zijn.

reacties:

Review: Niet zo maar doen.....

Beste mr Ruighaver,

Ik begrijp dat u het niet leuk vindt dat ik mijn mening geef op een website die daarvoor bedoelt is, u haalt iets aan over scammers maar als u mijn reactie goed leest dan schrijf ik daar ook over dat een website daar soms weinig aan kan doen en dat zeer zeker niet bewust toelaat. Ook wil ik u even benadrukken dat ik niet beweer dat uw website een en al onzin en fake is, ik heb aangegeven dat er wel degelijk echte profielen tussen zitten maar mijn persoonlijke ervaring
(die ik overigens gewoon mag delen op een reviewsite) is dat er veel nep profielen zijn op uw website en ik zelf sterk de indruk heb gekregen dat deze profielen toch door jullie ingezet worden om mensen op jullie site te houden, overigens ben ik zeer zeker niet de enige die er zo over denkt gezien de reacties van voorgaande mensen die ook zo hun ervaringen gedeelt hebben net zo goed als ik dat doe. Ook valt het mij op zoals ik al eerder vermeld heb dat ik toch betrekkelijk wat foto's en profielen van personen tegen ben gekomen die ik vorig jaar ook al op jullie website zag en waarvan ik toen ook al sterk het vermoeden had dat dit geen echte profielen waren maar fakers, misschien moet daar eens over nadenken voordat u reageerd op mijn ervaring, overigens heb ik ook vermeld dat ik via jullie site wel degelijk echte contacten met dames heb gehad. Ik vindt daarom niet dat mijn kritiek ongefundeerd is, ik reageer gewoon vanuit mijn ervaring die ik nu 2 keer bij jullie heb opgedaan.