Reviews van deze auteur

en bedankt voor de ban.

Review over Dating 2000

hey,

was ongeveer al 1 jaar lid van dating2000.nl alles was top, veel leuke contacten op gedaan.

paar dagen terug zag ik een andere gebruiker langs komen waarmee ik al een tijdje niet meer had gechat. dus we raken weer aan de babbel. even leuk prive gechat en later gingen we weer verder in de grote groep chatters.

daar ging het eigenlijk fout. andere chatters. ze was een leuke meid maar had ook een relatie. dit vonden de andere chatters niet kunnen. ik wist dat ze een relatie had en vond het allemaal wel best. het gaat tenslote om de gezelligheid bij de meeste chatters.

de andere chatters waren haar aan het uitdagen om haar vriend te laten chatten en even later zag ik een paar chatters zeggen dat het een man was.
blijkbaar pikte de admins dit op en hun dachten dat zij iemand anders was dan op haar profiel aangegeven was. namelijk een man.
Dit was helemaal niet het geval maar toch was dit een goede reden om haar direct te bannen.
Ik heb nog na gevraagt waarom dit gedaan was maar het beleid is dat als je opmerkingen hebt dat je dan ook een ban krijgt.
een dag later was mijn ban weg en mocht ik weer in loggen. mijn leuke

contact waarmee ik de dag er voor mee gebabbelt had was verwijderd en haar profiel was helemaal weg.

ik heb een mail gestuurd naar de beheerder van de site voor verduidelijking wat er gebeurt is. ik heb nog steeds geen antwoord.

vandaag kom ik er zelfs achter dat ook ik verwijderd ben.
zonder enige verklaring waarom.

ik vind dit best wel schandalig dat er zo met je om word gegaan.
je bouwt leuke contacten op en je ziet de leuke mensen geband worden.
al mijn contacten op dating2000.nl ben ik nu kwijt. een paar heb ik kunnen informeren dat ik verwijderd ben. maar de rest heeft geen verklaring het contact is abrupt verbroken. ik vind dit eigenlijk wel verschrikkelijk want wat moeten die andere gebruikers nu wel niet van mij denken ? dat ik zo iemand ben die zomaar nooit meer iets van zich laat horen ?

kort om, diep triest, ik dacht dat ik na een jaar lid zijn geweest wel met wat meer respect behandeld zou worden.

groete,
stuff.

erg slechte ervaring

Review over SinglesPlace

op eerste gezicht erg leuke site. vooral de leuke singles op de site maakt het een erg succesvolle website.

Het enige minpunt is dat de regels erg streng zijn en erg streng na geleefd worden. de Administrators van de website hebben overal controle op en kijken mee in prive chats en prive berichten.

Een grapje in de chat word al snel opgepakt als niet acceptabel en je ziet mensen vaak snel geband worden. Klachten van andere gebruikers die het niet eens zijn met de actie van de Administrator worden niet gehoord.

De Administrators zijn te snel in het verwijderen van gebruikers en dit komt over als misbruik van hun machtspositie.

Je bouwt contacten op met leuke mensen en je ziet de contacten 1 voor 1 geband worden voor de meest kinderachtige redenen.
Dit geeft voor mij een zeer negatieve ervaring.

vooral als je net iemand leuks ontmoet waarmee je niet meer in contact kan komen omdat ook jij er achter komt dat je zomaar geband bent zonder reden.

het klinkt allemaal kinderachtig dat ik hier zo over klaag maar dit is voor mij toch echt een dramatisch slechte ervaring geweest met een dating website.

Sterke punten
leuke site, veel leuke mensen

Zwakke punten
strenge admins, en heel erg snel geband voor redenen niet bekend.

reacties:

Review: triest

jullie zijn niet de enige.

angelmeganryan is ook geband. ik zag het gebeuren. admins dachten dat ze een man was. ik had net met haar gechat.

ik gaf komentaar en hopa ban... paar dagen later ben ik verwijderd.

nu dat ik jullie ook geband zie :
DIEP EN DAN OOK DIEP TRIEST INDERDAAD !!!!

groetjes
stuff

Review: triest

blijft me nog steeds verbazen dat ze een vaste en respectvolle chatter zoals Gezelli hebben kunnen verwijderen. gewoon niet te begrijpen.

Echt geeft aan dat de admins en beheerders daar idioot stom zijn en geen respect meer hebben voor gebruikers en het online contacten leggen van die gebruikers.

Review: erg slechte ervaring

beste singlesplace,

ik ben erg gesteld op anonymiteit op het internet en ben zeer voorzichtig met mijn prive gegevens. ik had gehoopt dat een website die zich wil voordoen als een profecioneel concept dit ook heel erg serieus neemt. mijn inlog naam is hotstuff.

ik heb met u telefoonisch.gesproken en het eerste wat mij opvalt is dat u zichzelf zeer verdedigend op steld terweil ik heel simpel vraag waarom ik geband ben. ik begrijp ook dat u vast een hele goede rede heeft waarom u mij heeft geband. deze reden is dus blijkbaar dat ik iemand ( een vriendin ) toegang heb gegeven via mijn internet verbinding om opnieuw te beginnen op u website. nieuw account nieuwe kans.

ik heb haar deze kans gegeven omdat ik geen duidelijkheid kreeg waarom ze geband is. ik heb er naar gevraagd bij de verschillende admins en hier werd niet op gereageerd.
nu begrijp ik van u dat de rede is dat er iemand anders achter de pc actief was in de chat. dit klopt ook dit werd duidelijk door de andere persoon bekend gemaakt. dit werd ook gewoon bij mijn beleving door iedereen geacepteerd en er is nooit getoond dat iemand daar een probleem in zag.
als er iemand is geweest die hier een klacht over had wil ik graag weten wie dit was. ik neem aan dat jullie hier een registratie van hebben gemaakt. maar zoals ik het zie is de admin zonder rede mee gaan kijken bij een gebruiker wat in mijn in zicht prive had moeten zijn. op basis daarvan is de ban gegeven.

als ik er op terug kijk dan is iemand geband... niet omdat er een account gegevens werden gedeeld maar omdat iemand hallo zei tegen de rest van de chatters.

de admin heeft hier op gereageerd met een ban en verwijdering van account. wat naar mijn idiee erg extreem is want voor de admin zijn er zeer weinig feiten die vast staan die er toe leiden dat de eigenaar van het account hier ook maar iets aan kon doen.

nu heb ik met u gesproken en uit het gesprek werd duidelijk dat er al meerdere voorvallen zijn voorgekomen bij het account. hierbij is er dus geconstateerd dat de persoon 2 accounts heeft. jullie admin heeft toen bepaald dat dit niet een slordigheid is van de gebruiker waarbij deze dus vergeten is dat er al een account was of deze niet heeft verwijderd. maar dat dit opzetelijk is gedaan door de gebruiker en hier is een ban op gekomen.

nu is er nog een voorval waarbij ik verder niet op in ga. omdat zeer prive licht en niemand daar mee te maken heeft. ik kan alleen aangeven dat ik me daar in kan vinden.
hiervoor vind ik een ban ook toepaselijk en ik vind het ook erg net om te zien dat jullie deze ban weer intrekken. de gebruiker heeft naar mij weten zich daarna nog netjes gedragen.

de laatste ban is ook van toepassing op het feit dat er iemand anders op de webcam te zien was

wat mij het meest opvalt tijdens het telefoon gesprek, en wat u ook duidelijk aan geeft is dat u zelf gefrustreerd raakt op de gebruiker. ik heb u er ook op gewezen dit is geen profecionele houding. als admin hoort u al u klanten met respect en gelijke waarde te behandelen.

vanuit dit oogpunt krijg ik dan ook het idee dat u meer een rede heeft gezocht om een specifieke gebruiker te bannen omdat deze gebruiker bij u niet werd geaccepteerd. en u heeft gewoon gezocht naar iets waarop je de gebruiker kan bannen. in dit geval is dit het zien van iemand anders achter een webcam. waarmee geen enkele andere gebruiker kwaat mee werd gedaan noch u website.

verder wil ik u er nogmaals op wijzen dat het verspreiden van mijn prive gegevens zonder mijn toesteming een strafbaar feit is.

het maakt mij op dit moment niet meer zo veel uit dat ik geband ben. u heeft het vrij duidelijk gemaakt dat u niet profecioneel omgaat mek klanten en dat ik niet welkom ben.

ik hoop dat u bij het hanteren van u zero tollerance ook de verantwoordelijkheid neemt die hier bij komt. en dat u na denk volgende keer als u iemand band voor iets sinpels en onschuldig.

Met vriendelijke groet
hotstuff

Review: erg slechte ervaring

hoi smurfin,

ik zag je graag op de chat :) jij hebt altijd veel plezier.

ik ben het helemaal met je eens ongewenst gedrag van mannen naar vrouwen of omgedraait zou niet getolereerd moeten worden.
ik ben zelf zeer bewust dat als ik een admin er bij haal dat die persoon een ban krijgt dus ik bespreek het altijd eerst met de persoon om duidelijk aan te geven dat ik er niet gediend van ben.
geeft dit geen resultaat dan is aan mij de keuze, of ik leer er mee leven of ik geef de persoon aan bij de admin. meestal bespreek ik het met de admin en vraag voor een waarschuwing.

dit heb ik tot zo ver pas 1 keer gedaan en ik ben het er met de admin over eens gekomen dat er geen waarschuwing gestuurd word maar dat ik de problemen die ik heb met de andere chatter accepter.

ik denk dat je als vrouw wat meer lastig gevallen word. ik wardeer het dat ook erg als je het de ander laat weten en eerlijk verteld wat je er van vind. er is tenslote maar 1 manier om iemand te leren kennen en dat is door te kijken waar iemand van houd en waar dat irmand niet van houd.

ik hoop dat ik nooit iets verkeerds heb gezecht tegen je. ik verwacht dat ik altijd wel netjes ben geweest en je zoals gewoonlijk met respect heb behandeld. zoals iedereen het zou moeten doen.

mijn naam en gegevens zijn in volle details bekend bij singlesplace. ik neem ook aan dat mijn gegevens profecioneel worden behandeld.
ik heb ook gebeld met een admin.

zoals je ziet ben ik niet de persoon die je denk dat ik ben.
ik kom op voor wat er mijn ogen goed is.
het zelfde doe jij voor jackman op komt. sorry ook daar is een ban extreem een wederspraak dat het niet geaccepteerd werd had jackman ook zeer goed begrepen. hij is tenslote toch ook een gerespecteerd persoon in de chat.

groetjes,
hotstuff

Review: erg slechte ervaring

hey catootje,

als ik het goed had begrepen was jij geband bij een andere site? klopt dit ? en ik ga er van uit dat dit ook rechtvaardig was?

ik heb een mindere ervaring met singlesplace. de mensen zij. erg leuk maar de beheerders erg onprofecioneel, zelfs voor mij kinderachtig.

ik accepteer dat ik geband ben. eerlijk te zijn hebben ze alle rechten om iedereen zonder goede reden dan ook te verweideren van hun website. en dit is hun recht.
er is overigens niets mis met het verlenen van toegang aan iemand via mijn internet verbinding. het is mijn internet verbinding.
ik ben geband omdat dit een vrije keuze is van singlesplace. en dit geheel in hun recht
op de zelfde manier mag ik het opmerken als slechte ervaring. want zo zie ik het ook echt. en dan niet het feit dat ik geband ben. maar de behandeling door singleplace van andere gebruikers en hoe er omgegaan word met de gebruikers als klant. gewoon zeer onprofecioneel.

want wees eens eerlijk. wat was er nu daadwerkelijk het grote probleem. wat is de realistische reden voor de ban van de andere gebruiker, en welke gebruiker had hier last van? of had de website hier last ? van dat er iemand anders achter de webcam hallo zei ?

mijn standpunt blijft dat het een slechte ervaring is.
en na het spreken met de admin voeg ik er op toe, erg onprofecioneel.


Met vriendelijke groet,
Hotstuff

Review: erg slechte ervaring

beste singles place

ik ben niet ontevreden over de ban van mijzelf. ik ben ontevreden over de behandeling van gebruikers die ik geconsteerd heb waaruit ik dus mijn recentie vorm.

ik moet zeggen dat ik nog steeds niet snap hoe je zo extreem kan reageren op gebruikers die gewoon heel nette personen zijn. het gaat hier niet om echte vervelende mensen zoals smurfin aan geeft die erg onbeschoft handelen.

ik denk ook dat u helemaal uw grip bent kwijt geraakt op wat realistisch is. je ziet iemand met 2 account en je gaat je niet af vragen waarom is dit ? of dit probleem bespreken met de gebruiker. nee in plaats daarvan word een normaal gedragende gebruiker direct geband. de rede moet de gebruiker dan zelf maar achter aan gaan.

zoals ik het zie is de webcam op de algemene chat prive. je kijkt tenslote iemands woonkamer in. dit valt binnen jullie website en de toegang is toegestaan door jullie leden. de admins worden per definietie ook toegelaten ondat dit ook chatters zijn. maar deze mogen onder geen enkele kwestie de prive informatie die op de webcam gaan gebruiken als admin.

pas als een andere gebruiker of de gebruiker een melding maakt kan de admin de webcam gebruiken om iets te constateren.

het feit dat iemand geband is wil aangeven dat er toch iemand problemen heeft gehad met deze persoon. ik wil nog steeds graag weten wie dit was. en als je het mij niet wil vertellen dan ben je verlpicht het te melden bij de gebruiker die je band.
jullie vinden het laf dat er onder annonymiteit word gehandeld. ik zou het rechtvaardig vinden als de gebande gebruiker ook weet wat hij heeft fout gedaan en bij wie. anders blijft dit een open questie voor beide partijen.

mijn ban is en blijft een vrije keuze van jullie. en ik accepteer de ban dat is ook jullie keuze.
en mijn recentie geeft aan dat ik het minder vind dat je geen rede op geeft. ik moet er zelf achteraan.
het gaat vornamelijk om hoe er om word gegaan met gewone mensen die helemaal niet zo erg zijn als dat jullie ze voor uit maken.

ik ben het helemaal met u eens, de normen en waarden die aansluiten op u security beleid vind ik verschrikelijk tegen over de gebruikers interesse en de behandeling van de gebruikers. mijn idee is dan ook dat u normen en waarden tegen over gebruikers helemaal weg valt tegenover u security beleid.

sorry maar u toont in ons telefoon gesprek ook totaal geen respect voor u gebruikers.
waar deze recentie ook over gaat, gewoon dramatisch slechte ervaring.

met vriendelijke groet,
hotstuff

Review: erg slechte ervaring

beste webmaster,

het indienen van een klacht is in mijn ogen een registratie van een klacht. ik zie niet wat er uit het insturen van een geschillencommisie kan komen waar beide partijen ook maar iets van opschieten.

met deze recentie hoop ik dat andere mensen weten waar ze aan toe zijn.

beste dre4,
ik kom van dating2000, en word daar met meer respect behandeld dan hier. ik ben daar ook 3 keer geband. en 1 keer handmatig de andere 2 keer vol automatisch. admins kunnen wel mee kijken net als bij singlesplace, dat kan overal. maar ze hebben bij mij nog nooit gereageerd op iets wat privee is.

ik had wel gehoopt dat het keurmerk MKBok mijn klacht iets beter behandelde en niet publiekelijk online zet!
je verwacht dat dit gewoon profecionele bedrijven zijn.

met vriendelijke groet,
hotstuff

Review: erg slechte ervaring

Geachte mr shit,

hoe kun je oordelen over iemand als je niet weet wie die persoon is.
ik kom op dit moment niet normaal over dat begrijp ik goed, maar ik vind gewoon dat ik en anderen ook niet normaal behandeld worden. en dan krijg je dat. singlesplace zal het ook wel niet normaal vinden maar daar hadden ze eerder bij na moeten denken. ik vind hun niet normaal

op dating2000 ben ik geband door een systeem bug. overnacht mijn chat client aan laten staan en dag later geband. geen probleem ik werd zo weer unband.
door het zeggen van "hey lullos nog geneukt" (niet de meest tactische groet, werd ook niet gewardeerd) verder heb ik hier nix meer van gehoord ik was gewoon weer welkom.
en voor het versturen van een youtube linkje.( van coupling ). dat mocht niet maar even vergeten en dat was gelijk weer duidelijk. ik mocht ook weer zonder problemen terug komen.
ik ben verder met respect behandeld daar en ben naar mijn gevoel zeer welkom.

bij singlesplace krijg ik dit gevoel niet. en sommige opmerkingen die gedaan zijn per telefoon vind ik ook zeer erenstig. als de persoon met wie ik heb gesproken iets meer respect toonde naar de gebruikers en het beheren van een dating site dan had ik er niet zoon groot probleem van gemaakt. maar reacties zoals.. "dan heeft iemand peg" als je vraagt of hij kan inzien dat hij voor iets kleins iemand band en dus leuke contacten verbreekt. dan kun je wel begrijpen dat ik dat een hele bote opmerking vind voor een dating site.


met vriendelijke groet,
stuff

Review: erg slechte ervaring

beste happy,

ik heb nooit te horen gekregen dat ik geband was, waarom en er is geen contact met mij gezocht.ook niet via email dit is ook niet erg dat doe ik zelf wel.

wat jij dan niet hebt mee gemaakt is dat je iemand tegenkomt die helemaal het respect voor gebruikers kwijt is. de opmerkingen die zoon persoon dan maakt vallen bij mij dan ook echt verkeerd.

ja ik weet waarom ik geband ben. omdat ik niet tevreden was met de ban van mijn vrienden. maar mijn ban maakt ook niet uit want de mensen die mij jullie site adviseren zijn allemaal geband!

met vriendelijke groet,
stuff