Reviews van deze auteur

en bedankt voor de ban.

Review over Dating 2000

hey,

was ongeveer al 1 jaar lid van dating2000.nl alles was top, veel leuke contacten op gedaan.

paar dagen terug zag ik een andere gebruiker langs komen waarmee ik al een tijdje niet meer had gechat. dus we raken weer aan de babbel. even leuk prive gechat en later gingen we weer verder in de grote groep chatters.

daar ging het eigenlijk fout. andere chatters. ze was een leuke meid maar had ook een relatie. dit vonden de andere chatters niet kunnen. ik wist dat ze een relatie had en vond het allemaal wel best. het gaat tenslote om de gezelligheid bij de meeste chatters.

de andere chatters waren haar aan het uitdagen om haar vriend te laten chatten en even later zag ik een paar chatters zeggen dat het een man was.
blijkbaar pikte de admins dit op en hun dachten dat zij iemand anders was dan op haar profiel aangegeven was. namelijk een man.
Dit was helemaal niet het geval maar toch was dit een goede reden om haar direct te bannen.
Ik heb nog na gevraagt waarom dit gedaan was maar het beleid is dat als je opmerkingen hebt dat je dan ook een ban krijgt.
een dag later was mijn ban weg en mocht ik weer in loggen. mijn leuke

contact waarmee ik de dag er voor mee gebabbelt had was verwijderd en haar profiel was helemaal weg.

ik heb een mail gestuurd naar de beheerder van de site voor verduidelijking wat er gebeurt is. ik heb nog steeds geen antwoord.

vandaag kom ik er zelfs achter dat ook ik verwijderd ben.
zonder enige verklaring waarom.

ik vind dit best wel schandalig dat er zo met je om word gegaan.
je bouwt leuke contacten op en je ziet de leuke mensen geband worden.
al mijn contacten op dating2000.nl ben ik nu kwijt. een paar heb ik kunnen informeren dat ik verwijderd ben. maar de rest heeft geen verklaring het contact is abrupt verbroken. ik vind dit eigenlijk wel verschrikkelijk want wat moeten die andere gebruikers nu wel niet van mij denken ? dat ik zo iemand ben die zomaar nooit meer iets van zich laat horen ?

kort om, diep triest, ik dacht dat ik na een jaar lid zijn geweest wel met wat meer respect behandeld zou worden.

groete,
stuff.

erg slechte ervaring

Review over SinglesPlace

op eerste gezicht erg leuke site. vooral de leuke singles op de site maakt het een erg succesvolle website.

Het enige minpunt is dat de regels erg streng zijn en erg streng na geleefd worden. de Administrators van de website hebben overal controle op en kijken mee in prive chats en prive berichten.

Een grapje in de chat word al snel opgepakt als niet acceptabel en je ziet mensen vaak snel geband worden. Klachten van andere gebruikers die het niet eens zijn met de actie van de Administrator worden niet gehoord.

De Administrators zijn te snel in het verwijderen van gebruikers en dit komt over als misbruik van hun machtspositie.

Je bouwt contacten op met leuke mensen en je ziet de contacten 1 voor 1 geband worden voor de meest kinderachtige redenen.
Dit geeft voor mij een zeer negatieve ervaring.

vooral als je net iemand leuks ontmoet waarmee je niet meer in contact kan komen omdat ook jij er achter komt dat je zomaar geband bent zonder reden.

het klinkt allemaal kinderachtig dat ik hier zo over klaag maar dit is voor mij toch echt een dramatisch slechte ervaring geweest met een dating website.

Sterke punten
leuke site, veel leuke mensen

Zwakke punten
strenge admins, en heel erg snel geband voor redenen niet bekend.

reacties:

Review: triest

jullie zijn niet de enige.

angelmeganryan is ook geband. ik zag het gebeuren. admins dachten dat ze een man was. ik had net met haar gechat.

ik gaf komentaar en hopa ban... paar dagen later ben ik verwijderd.

nu dat ik jullie ook geband zie :
DIEP EN DAN OOK DIEP TRIEST INDERDAAD !!!!

groetjes
stuff

Review: triest

blijft me nog steeds verbazen dat ze een vaste en respectvolle chatter zoals Gezelli hebben kunnen verwijderen. gewoon niet te begrijpen.

Echt geeft aan dat de admins en beheerders daar idioot stom zijn en geen respect meer hebben voor gebruikers en het online contacten leggen van die gebruikers.

Review: erg slechte ervaring

Geachte mr shit,

hoe kun je oordelen over iemand als je niet weet wie die persoon is.
ik kom op dit moment niet normaal over dat begrijp ik goed, maar ik vind gewoon dat ik en anderen ook niet normaal behandeld worden. en dan krijg je dat. singlesplace zal het ook wel niet normaal vinden maar daar hadden ze eerder bij na moeten denken. ik vind hun niet normaal

op dating2000 ben ik geband door een systeem bug. overnacht mijn chat client aan laten staan en dag later geband. geen probleem ik werd zo weer unband.
door het zeggen van "hey lullos nog geneukt" (niet de meest tactische groet, werd ook niet gewardeerd) verder heb ik hier nix meer van gehoord ik was gewoon weer welkom.
en voor het versturen van een youtube linkje.( van coupling ). dat mocht niet maar even vergeten en dat was gelijk weer duidelijk. ik mocht ook weer zonder problemen terug komen.
ik ben verder met respect behandeld daar en ben naar mijn gevoel zeer welkom.

bij singlesplace krijg ik dit gevoel niet. en sommige opmerkingen die gedaan zijn per telefoon vind ik ook zeer erenstig. als de persoon met wie ik heb gesproken iets meer respect toonde naar de gebruikers en het beheren van een dating site dan had ik er niet zoon groot probleem van gemaakt. maar reacties zoals.. "dan heeft iemand peg" als je vraagt of hij kan inzien dat hij voor iets kleins iemand band en dus leuke contacten verbreekt. dan kun je wel begrijpen dat ik dat een hele bote opmerking vind voor een dating site.


met vriendelijke groet,
stuff

Review: erg slechte ervaring

beste happy,

ik heb nooit te horen gekregen dat ik geband was, waarom en er is geen contact met mij gezocht.ook niet via email dit is ook niet erg dat doe ik zelf wel.

wat jij dan niet hebt mee gemaakt is dat je iemand tegenkomt die helemaal het respect voor gebruikers kwijt is. de opmerkingen die zoon persoon dan maakt vallen bij mij dan ook echt verkeerd.

ja ik weet waarom ik geband ben. omdat ik niet tevreden was met de ban van mijn vrienden. maar mijn ban maakt ook niet uit want de mensen die mij jullie site adviseren zijn allemaal geband!

met vriendelijke groet,
stuff