Reviews van deze auteur

players, players en nog meer players!

Review over Badoo

ik heb nu een paar maandjes op badoo gezeten en net zoals hier al eerder geschreven werd, meeste verzoeken die ik kreeg gingen toch richting seks. naast een paar enkelen die hier eerlijk over waren, waren de meeste leugenaars. zeggen voor alles open te staan, maar ondertussen willen ze gewoon zo snel mogelijk het bed met je in. de meeste dates gingen echt nergens over. trieste bedoeling. ik ben er af.

Sterke punten
als je op zoek bent naar snelle gratis seks, moet je zeker is een kijkje gaan nemen op badoo.

Zwakke punten
er zitten ongelooflijk veel mannen op met een dubbel leven, mannen die zich totaal anders voordoen dat ze feitelijk zijn, vol op mannen met nep foto's ook. ik benoem mannen, aangezien ik niet weet hoe het zit met de vrouwen op badoo. ik vind dat badoo daar vrij weinig aan doet. het kan en mag dus kennelijk gewoon.

reacties:

Review: players, players en nog meer players!

zo'n waarschuwingssite vind ik een supergoed idee! ;-) revenge voor die players die liegen....iemand uit amersfoort: nope, ik geen gesprek mee gehad. ik zou dat wel is weten van iemand uit breda....die deed mij van alles geloven en uiteindelijk kwam ik er achter dan ie al jaren een vaste relatie had!!

Review: players, players en nog meer players!

maar trouwens, ze veranderen ook heel vaak hun stad he op badoo. opeens zie je staat eindhoven, dan weer amsterdam...dat is volgens mij omdat ze dan nieuwe profielen te zien krijgen, behorend bij de stad die je aanklikt, dus wie weet is die gast van jou vandaag in amersfoort, morgen in den haag.....