Reviews van deze auteur

Leuke ervaring!

Review over SpeedDaten.nl

Ik ben vorig weekend naar een Speeddate van Speeddaten.nl geweest en vond het een super leuke ervaring! Ik heb 21 mannen gesproken en had 5 leuke matches met wie ik nu aan het mailen ben. De eerste date heb ik dit weekend :)

Sterke punten
Alles

Zwakke punten
Niets

22 hele leuke dates!

Review over SpeedDaten.nl

Afgelopen week was in bij de speeddate in Den Haag en heb een hele leuke en goede avond gehad met 22 leuke dates. Was heel erg verrast door de leuke spontane mensen die er op zo'n speeddate afkomen. Ik heb nu al een vervolgbare afgesproken met een hele leuke vrouw. Ik zeg, gewoon eens doen een speeddate!

Sterke punten
Makkelijk reserveren
Goede klantenservice
Leuke locatie
Heel veel leuke dates :)
Heel snel de matchmail
Deze zie je met foto's, wel een meerwaarde voor mij

Zwakke punten
3 minuten is soms wel wat kort
Ik vind 22 dates ook wel echt genoeg

Leuke avond

Review over SpeedDaten.nl

Ik ben naar de speeddate en feest geweest met kerst en moet zeggen, dat doen ze wel goed. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar er waren veel mensen en ik heb echt een leuke avond gehad.

Match

Review over SpeedDaten.nl

Ik heb mijn huidige partner ontmoet op een speeddate avond, die door Speeddaten.nl georganiseerd was op 31 maart van dit jaar. We zaten in de groep 40-55 en hebben sindsdien een relatie met elkaar opgebouwd. We voelen ons beiden weer gelukkig en gaan aankomend weekend voor de 2e keer met elkaar op vakantie.
Ik dacht dat het misschien wel leuk zo zijn, om dit aan u te vertellen en hoop dat er nog vele succesverhalen zullen volgen.

Sterke punten
Fijne locatie, goede service, leuke mannen :-)

Zwakke punten
-

Dit stuurde ik naar Speeddaten.nl

Review over SpeedDaten.nl

Hallo speeddate team,

Afgelopen vrijdag heb ik meegedaan aan het speeddaten in de Drie Gezusters in Groningen. Ik vond dit een erg geslaagde avond! Samen met een paar vriendinnen had ik al veel voorpret. Maar er waren ook genoeg mensen die alleen binnen kwamen en al snel in gesprek raakten met anderen. Uiteraard was het wel een beetje spannend, maar door het warme welkom en de vriendelijkheid van de barman en de ?hostess? voelde ik me gelijk op mijn gemak. Het concept was duidelijk en de gesprekken verliepen erg prettig en gemakkelijk. Ik heb meerdere interessante mannen gesproken, welke ik normaliter niet zo snel tegen kom. Ik vond het erg gezellig en heb heel wat verschillende type mensen leren kennen. Ik had niet verwacht dat je binnen 3 minuten zo veel leuke dingen over iemand te weten kunt komen! De sfeer was ontspannen en goed, de hapjes waren lekker en de achtergrond muziek was ook echt niet verkeer. Ik zal het zeker aanraden aan al mijn vrijgezelle vrienden en vriendinnen. Ik ben erg benieuwd hoeveel mannen ook echt ?ja? achter mijn naam hebben ingevuld ?

Top avond!

Review over SpeedDaten.nl

Echt een top avond gehad. Waren met een paar vriendinnen gegaan in Amsterdam, helemaal leuk. Leuke mannen ook, had ik eigenlijk niet verwacht :-)
Heel laagdrempelig, leuke meiden die hosts van Speeddaten.nl, nog even gezellig mee geklets. Ben nu aan het daten met een match, wie weet. Maar ook al komt er niets van, dan zeg ik echt een aanrader!

Sterke punten
Leuke meiden van de organisatie
Hotel Arena is top
Snel de matches
Leuke mannen :-)

Zwakke punten
Geen!

Een aanrader!

Review over SpeedDaten.nl

Ik vond het best spannend, speeddaten. Maar gelukkig kon Tamara mij nog wat tips geven en was ik wat meer op mijn gemak. Hele leuke avond gehad, zelfs een paar matches ;-) Ik was erg tevreden en ga zeker nog eens.

Sterke punten
snelle reactie per mail
leuke locatie
gezellige gastvrouw

Zwakke punten
geen!

Super

Review over SpeedDaten.nl

Hele leuke avond gehad.
Van te voren niet durven hopen, maar er waren echt veel leuke mannen! (en vrouwen al zeg ik het zelf ;-)
5 vette ja's en 4 matches, niet slecht dacht ik zo. Mooi om zo een eerste selectie te hebben en je weet echt of je wel of niet met iemand verder wil daten. Ik ben al 2 keer met een match weggeweest en het klikt!

Organisatie vond ik top, leuke meiden. Natuurlijk was de locatie ook leuk, hotel Arena. Minpuntje... misschien dat het betaald parkeren was, maar dat is dan ook het enige!

reacties: