Reviews van deze auteur

Badoo Aanrader

Review over Badoo

Hallo,Ik vind Badoo echt een aanrader..alleen vind ik wel dat je goed moet opletten, want niet alle profielen zijn echt. Er zijn een hoop meiden die foto`s gebruiken van actrice`s..misschien schuilt er wel een homo achter dat weet je maar nooit. Of meiden die gelijk hun nummer geven na de 1e bericht. Dat zijn meestal SPAM berichten, hoe mooi ze ook is trap daar niet in. Want wanneer je haar belt gaat er direct een hoog belpercentage van je abbonement af. Dat soort profielen kan je ook doorgeven aan Badoo zelf. Ik zelf zoek alleen profielen op die realistisch eruit ziet..helemaal ingevuld, niet al te luxe gemaakte foto`s..iets minder kwaliteit van pixels. Dat zijn meestal de echte profielen. Ik heb via Badoo in 1 jaar 3 meiden ontmoet. waarvan ik met 1 Turkse meid 5 maanden relatie heb meegehad. 1 Colombiaanse meid (puur voor de sex). en 1 NL meid waarmee ik nu een relatie heb. En wat echt toeval is dat ze allemaal geil zijn :).Alleen je moet er wel aantrekkelijk uitzien..dat speelt echt een grote rol. Aangezien ik zelf erg aantrekkelijk ben ook al zeg ik het zelf is het echt haalbaar om steeds een meid te regelen via badoo. Toen het met de 1 uit was..had ik binnen een week weer een andere via badoo.

Sterke punten
makkelijk te regelen, een goed eigen profiel maken met aantrekkelijke foto`s, veel geile meiden :)

Zwakke punten
meiden die gelijk hun nummer geven (SPAM)..trap er niet in of profielen die foto`s van actrice`s weergeven..beter trap je er niet in, kan net zo goed een man of homo achter zitten, die je achter de webcam wilt lokken.

reacties:

Review: tip: ga naar de hoeren...

Ik heb zojuist een profiel aangemaakt op Adultmatch..

Ik geef Mike er groot gelijk in..het zijn allemaal opgedeeld in provincies de verhouding is echt 20 man tegen 1 vrouw. en dan willen ze ook nog eens dat je 30 euro per maand ervoor betaald. Als je profiel wordt bezocht is het wel door een man of stelletjes waarvan de man bi zijn. Het komt gewoon niet voor dat er een alleenstaande vrouw op je profiel komt. Omdat de verhouding veelste groot is. En wat me ook is opgevallen dat de meeste boven de 50 is. Met mijn leeftijd van 27 ben ik nog veelste jong voor de meeste vrouwen. Dat ik hier mijn geld heb uitgegeven vind ik echt zonde!!...Mocht je een stel zijn van rond de 50 en allebei bi..dan zit je hier op het juiste adres!!...