Reviews van deze auteur

na 1 jaar nog niks..als het aan paiq zou liggen dan

Review over Paiq

Ongeveer iets meer dan een jaar sta ik bij hen ingeschreven en ik probeer regelmatig in contact met de vrouwen te komen, alleen is het met wat minder enthousiasme als het eerst was. In het begin probeer je wat te daten en met de matches te chatten die je krijgt, maar na zo lang steeds mis te grijpen zakt de moed je naar de schoenen. Ik ga niet zeggen dat ik gefrustreerd ben of teleurgesteld, alleen dat ik het contact op paiq merkwaardig vind. Natuurlijk wil elke vrouw de meest perfecte man er tussenuit halen, zeer begrijpelijk, maar welke meid doet er nou in hemelsnaam zo moeilijk? Vrijwel alle vrouwen namen nooit initiatief, alles moet van jouw kant komen en ze hebben zelf niets te vertellen. Als ik een speeddate doe word ik na afloop vanzelf verwijderd. Okay, dat kan, ik zie er zelf best goed uit, als ik de algemene beoordeling van mijn fotos mag geloven, en ook al leek de chat lekker te verlopen en woont de date nb in mijn eigen stad, zelfs dan word ik er direct afgegooid. Wat willen ze dan? Een lelijke kerel die vijf provincies verderop woont?? Als ik elke keer een match heb dan is het andere koek, de vrouwen zijn in eerste instantie niet geinteresseerd, maar vullen vreemd genoeg wel de openingszin in. En er wordt van alles uit de kast gehaald om het gesprek moeizaam te laten verlopen, ik heb van mijn leven nog nooit zulke korte doodlopers gehoord. Ik sta ook op een andere site, waarvan ik de naam voor me wil houden en daar ben ik gewoon zelf benaderd en nog de volgende dag spraken we af, want dat is precies wat ik bedoel + welke vrouw wil nou zo graag iets tot het oneindige gaan uitstellen? Tenzij ze graag spelletjes speelt of voor de site werkt. Misschien spreek je wel met een hij. Vreemd genoeg hebben veel dates maar 1 foto of houden ze zomaar ineens op met het gesprek zonder dat ze je foto hebben gezien. Is dat alleen maar om te lokken? Zou je je lekker voelen als je wist dat je je tijd zit te verprutsen aan iemand die voor de site werkt of een kerel zou zijn. Ik heb wel het grote vermoeden, denk maar eens aan dit+ de zogenaamde fotobewonderaars komen toevallig wel altijd uit delen van het land die 200 km verder van me vandaan liggen. Dat valt wel erg op ja, zeker omdat ik het dan nooit zou proberen om oneliners te gaan versturen.

Sterke punten
Het is de eerste week+weken best leuk en als je er echt veel tijd in steekt zou je zowaar via paiq iemand kunnen leren kennen

Zwakke punten
je fotos kunnen door iedereen worden bekeken en het maakt niet uit als je 1 foto voor de chat selecteert. Om privacy redenen kun je dan maar beter 1 foto uploaden

indien je dat doet, kan het ook weer tegen je werken als je date aan de andere kant maar 1 foto kan zien

paiq doet er alles aan om je aandacht te blijven trekken, zoals dat elke update die je krijgt of elke bericht dat blijft hangen en elk contact dat komt te vervallen als iets nieuws naar je postvak verzonden wordt.

De update waarin je iets over je zelf kunt bijschrijven in je profiel is waardeloos, omdat het dan lijkt dat contacten iets aan je hebben geschreven.

reacties: