Reviews van deze auteur

Flitsende Date bij flitsdate

Review over FlitsDate

Gespeeddate bij FlitsDate: Spannend!! Maar na enkele gesprekken verdween (gelukkig) de spanning en heb ik 22 leuke mannen gesproken. De volgende dag kreeg ik mijn matches door (4 matches!) en komend weekend een date! :)

Sterke punten
je ontmoet op 1 avond wel 22 mannen! normaal gesproken kost dat super veel tijd. Met mijn drukke leven en chaotische baan is dit voor mij een groot voordeel. Verder leuk en goed georganiseerd.

Zwakke punten
Ik had eigenlijk liever gehad dat de mannen aan tafel bleven zitten en dat vrouwen zouden doorschuiven.

wel leuk

Review over FlitsDate

Ik heb voor het eerst meegedaan aan een speeddate. Was wel leuk. Helaas waren en maar 16 single dames die ik kon ontmoeten omdat en een aantal niet kwamen opdagen.
Heb wel een paar matches.

Sterke punten
mail met matches

Zwakke punten
minder dames dan beloofd

leuke contacten

Review over FlitsDate

Ik heb meegedaan aan een speeddate in Amsterdam: leuke speeddate en wel erg leuk contact overgehouden!paar punten. De avond begon veel te laat pas rond 20 uur (ipv 19.30), de tafels stonden erg dicht op elkaar, het was erg donker en na afloop waren de jassen van kapstok gehaald en op grote hoop gelegd..

Sterke punten
leuke contacten aan overgehouden

Zwakke punten
zie hierboven

echte ontmoetingen

Review over FlitsDate

De lengte van het gesprek mag wel langer. Mensen waren zeer verschillend. Vrouwen lijken meer kritisch dan de mannen. Het flitsdaten is wel een hele respectvolle manier om elkaar 'echt' te ontmoeten. Het is een reeele afspiegeling van de werkelijkheid.

Sterke punten
- reeele afspiegeling van de werkelijkheid
- interessante mensen
- leuke gesprekken
- goede organisatie
- snelle matchmail

Zwakke punten
- gesprekken erg kort
- was warm in de zaal

leuke dames :)

Review over FlitsDate

Ik heb deelgenomen aan een speeddate en vond het erg leuk. Heb op 1 avond 21 leuke dames kunnen ontmoeten. Na afloop van de avond ben ik met 1 dame nog wat gaan drinken.

Sterke punten
mooie vrouwen!
prima organisatie
leuke gesprekken
fijne locatie

Zwakke punten
vond 3 minuten soms wat kort, maar zoals de host al zei: binnen de eerste 10 seconden bepaal je of er een match is of niet. Gelukkig kon ik mijn leuke gesprekken vervolgen in de pauzes en na afloop

FlitsDate Super Date!

Review over FlitsDate

Ik heb onlangs deelgenomen aan een speeddate van FlitsDate. Op één avond ontmoette ik 22 leuke mannen. Er heerste een gezellige en ontspannen sfeer, alhoewel ik wel wat zenuwachtig was. Na een aantal gesprekken waren de zenuwen over.
Tijdens de gesprekjes vulden we beiden (de man en ik) een Matchkaart in en achteraf kregen we het te horen wanneer we beiden een 'ja' hadden ingevuld. Spannend.. gelukkig had ik 7 matches waarvan ik met 2 heren nog een vervolgafspraak heb gemaakt.

Ik vond het de ideale manier van kennis maken. Lekker efficient en duidelijk. Heb een super leuke avond gehad en ben na het speeddaten zelfs nog met een klein groepje dat overbleef na het speeddaten op stap gegaan.

Organisatie was duidelijk en direct. Zeer hartelijk en stelde je op je gemak. Lekkere hapjes tussendoor en ook kregen we naast het welkomsdrankje steeds een glas water aangeboden.

Een echte aanraden!

Sterke punten
zie hierboven

reacties: