Reviews van deze auteur

waar zijn ze die mooie vrouwen

Review over Paiq

Ben maar weer eens op paiq gaan rondneuzen na een jaar, ik ben niet meer de jongste 56 jaar inmiddels maar mag er nog best zijn, al zeg ik het zelf. Een wat jongere vrouw past beter bij mij, dat is nou eenmaal zo. Foto's kijken is soms shocking meestal leeftijdsgenoten of stukken ouder. Ook vrouwen op leeftijd kunnen er natuurlijk best aantrekkelijk uitzien, maar bij het gros is dat niet zo, slechte foto's en al jaren over tijd. Feit is dat jongere vrouwen soms een wat oudere man fijner in de omgang vinden, daar vind je niks van terug in het paiq systeem.
Ook een groot nadeel is bij het zelf zoeken van een match, je deze niet ongedaan kan maken als het niks lijkt, je hebt het maar te accepteren en weg credits. Vrouwen die dan wel iets hebben wat me aanspreekt zijn niet te bereiken te veel onliners.
Chatten daar begin ik niet meer aan, wat een arrogantie, antwoorden zoals "Ja" en "nee", om gek van te worden. Ik heb wel een paar onliners gehad, waarbij door ??n persoon werd aangegeven dat haar foto wel 10 jaar oud is, wat moet je daar dan bij voorstellen, maar daar kan paiq niks aan doen.

Sterke punten
gratis
concept is grappig
soms leuk achter de pc als het regent

Zwakke punten
- hanteren van leeftijdblokken
- matches kun je niet weigeren
- je kunt uren met paig bezig zijn maar het levert niets concreets op
- niet de leukste vrouwen
- matches komen niet overeen met de wens van de klant

reacties:

Review: waar zijn ze die mooie vrouwen

Rick het is niet dat jongere vrouwen op mij zullen vallen, maar je kunt ze in Paiq niet eens benaderen en andersom kan het ook niet, ik zit vast in een leeftijdsblok. En fotofakers heb ik niet gezien, anders was me dat al opgevallen. En de matches die ik krijg slaan nergens op, en ik weet niet wat jou ervaring is.