Reviews van deze auteur

Tagged sucks

Review over Tagged

Tagged is echt een waardeloze website sinds ze het petsspel om zeep hebben gebracht. Door om de 3 weken de goldrate te verhogen en kort daarna 50% bonus gold aan te bieden. Zoals al eerder gezegd, de spelers kopen hun plekje op de ranglijst i.p.v. het te verdienen door het spel te spelen.
Tagged luisterd niet of nauwelijks naar zijn leden. En ik heb het idee dat het enige doel is om geld te maken zonder daar maar iets kwalitatiefs tegenover te zetten. Neem nu vandaag. De website ligt er al meer dan 12 uur uit, echter wanneer je naar de website gaat krijg je een melding dat het iets te druk is en je het over een paar minuten maar nog eens moet proberen.
Als datingsite heb ik Tagged eigenlijk nog nooit gezien. Door de vele namaak profielen voor het petsspel is Tagged niet echt geschikt voor datingsite. Al moet ik wel zeggen dat ik mijn Filippijnse vrouw heb leren kennen via Tagged, maar dan meer door het petsspel.

Sterke punten
Heb mijn vrouw leren kennen via Tagged.
Verder geen sterke punten.

Zwakke punten
Veel hackers
Veel namaak profielen
Brakke website met veel problemen
Niet echt geschikt als datingsite

reacties:

Review: Tagged weer problemen

Als je graag goud wilt kopen, moet het doen via moneybookers, dan kun je kopen voor dollars en is stukken goedkoper idd. Ik koop al heel lang geen goud meer, geen lol meer aan op dee manier en het kost een hoop geld wat ik beter kan gebruiken.