Reviews van deze auteur

Tijd voor een update

Review over Paiq

Bij Paiq is gratis daten ook echt gratis, en dat is toch redelijk uniek voor dit soort sites. Meestal moet je betalen om met iemand te kunnen communiceren, of wordt je op een andere manier opgelicht.

Bij Paiq kun je kiezen voor Paiq fun, dat gratis is, en Paiq select. Paiq fun geeft je elke 14 dagen een match, waarmee je vervolgens kunt gaan chatten. Daarnaast kun je onliners ontvangen, waarna je met degene die de onliner verstuurt heeft kunt chatten. Paiq fun kan ik van harte aanbevelen.

Paiq Select is niet duur, maar heeft eigenlijk geen toegevoegde waarde. Je krijgt elke dag een nieuw matchvoorstel, en mag dan kiezen of je deze accepteert of weigert. Helaas kon ik in de maand dat ik select lid was maar 3 keer op accepteren klikken; het match systeem heeft vaak gewoon lak aan de extra voorkeuren die een select lidmaatschap je geeft, en dealbreakers invullen zit er niet in. Paiq select kan ik niet aanbevelen.

Je wordt op Paiq overigens gematcht aan mensen die hetzelfde opleidingsniveau hebben als jijzelf.

Sterke punten
- gratis is ook echt gratis;
- geen profieltjes;
- oneliners versturen en ontvangen;
- actieve leden;
- goede support.

Zwakke punten
- dealbreakers (geen kinderen, niet getrouwd, te oud, etc.) niet mogelijk;
- foto's beoordelen kost erg veel tijd;
- blokkeren tijdens foto beoordelen niet mogelijk;
- foto's niet zichtbaar tijdens het chatten;
- het match systeem houd geen rekening met het uiterlijk;
- matches zijn vaak te oud.

Happy :)

Review over Be2

Is hele goed site, met veel vrouwen erop die bijna allemaal wel reageert. Eerst ik heb veel dates gehad met vier meiden nu mooie vrouw gevonden en veel geluk. Misschien straks trouwen dus voor mij deze site is de geld zeker waard.

Sterke punten
Genoeg vrouwen en veel reactie.

Zwakke punten
Moeilijk kiezen omdat zoveel vrouwen zijn.

reacties:

Review: Weer ��n van de vele slimme geldverdien methodes

Deze reactie slaat echt helemaal nergens op. Wat hij zegt is gewoon dikke bullshit! Je krijgt op Paiq de foto's vanzelf te zien nadat je een tijd met elkaar gechat hebt. Als je betalend lid bent zie je ze meteen. Deze persoon had gewoon niet genoeg geduld.

Review: Tijd voor een update

Hoe kan ik mijn review aanpassen? Ik wil nl. toch nog even benadrukken dat je als gebruiker van Paiq Fun niet eens door hebt dat het gratis is, gezien de mogelijkheden. Mijn opmerkingen over Paiq Select komen misschien wat negatief over, maar ik ben hartstikke tevreden met Paiq.

En ik kwam een spelfoutje tegen...