Reviews van deze auteur

net als alle andere

Review over Badoo

Door het "kennismakingspel" op deze site is het 1 grote vleeskeuring heb ik ervaren. Veel vrouwen die mijn foto's leuk vinden maar als je reageer hoor je niets.
Verder vol met alleen sex zoekende mannetjes maar blijkbaar willen de dames daar nog steeds graag in trappen en achteraf maar klagen. Hoe dom kan je zijn!!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
vol met aandachtsgeile vrouwen en sex beluste mannetjes

Te veel mannen

Review over Knuz

Ik ben er niet mee eens dat alle vrouwen arrogant zijn op deze site.
ik ben meer van mening dat ze arrogant worden. Ik weet niet precies wat de m/v verhouding op deze site is maar ik vermoed al gauw zo'n 70/30. Als er weer eens een nieuwe dame zich aanmeld met het zoveelste profieltje waar het standaard verhaaltje instaat zie je al snel honderden bezoeken van mannen en vele reacties. Meld je jezelf aan als iemand zoals mij, modaal salaris (ik kan er goed van leven), modale opleiding (zegt niets over denkniveau) en doorsnee uiterlijk (geen fotomodel maar ook zeker geen monster) dan moet je blij zijn als je ook maar 1 reactie krijgt. Dus dames, ga eens op zoek naar een normale vent. Die knappe rijke man die je ziet op knuz woont allang in een 2 onder 1 kap met z'n vrouw, kinderen, golden retriever en VW Passat van de zaak (of Rabobank) en is hoogst waarschijnlijk alleen maar op zoek naar sex.

Sterke punten
*Weinig fake.
*Leuke mogelijkheden voor extra aandacht (alleen of het werkt bij de dames op dit moment???)
*Voor alle leeftijden

Zwakke punten
*veel storingen de laatste tijd (tijd voor een nieuwe server??)
* En VEEL te VEEL mannen!!!!!!!

reacties: