Reviews van deze auteur

Tagged met problemen

Review over Tagged

Tagged is een grote site, je kunt daar leuke spelletjes spelen en daten.. Helaas het laatste zijn er veel scammers uit de bekende landen.. Daarom staat mijn profiel op privé. Het daten op deze site heb ik opgegeven ook al rapporteer je het profiel blijft er vrolijk op staan.Trouwens scammers kom je op vele sites tegen oa Lexa Friendsscout Knuzz (deze reageerd wel!)
Het petspel speel ikzelf en heb meerdere profielen, zoals al aangegeven wordt er met 2 maten gemeten ivm foto's wat bij jou niet mag, kan bij een ander wel.
De site wordt geteisterd door hackers..die de grote profielen hacken om de virtuele cash die daarin zit.
OOk sluizen ze virtueel goud weg bij Tagged. Tagged wil modern zijn en wil nwe spelletjes plaatsen helaas door die nwe spelletjes komen er veel bugs.. Mail wat niet werkt, petspellen die niet goed werken of helemaal niet..Er zijn zelfs protestgroepen om Tagged te dwingen de site ok te houden maar schijnbaar ze het niet.. Het petspul in versie 1.0 is er door de hoge goudprijs niet leuker op geworden.. teveel kopen nu goud ipv het spel te spelen.

Sterke punten
Fun als alles goed werkt

Zwakke punten
Veel scammers zowel dating als spelletjes..
Tagged luisterd niet naar zijn leden

reacties:

Review: afschermen

Ja dat kan, ga naar instellingen en zet alles op privé..

Review: klacht

Tagged is en was een leuke site voor spelletjes.. Helaas werken de laatste tijd verschillende dingen niet goed zoals: berichtensysteem, petsspel in alle varianten, het versturen van comments ook als ie nog zo degelijk.Uploaden van foto's end. Wordt idd met 2 maten gemeten