Reviews van deze auteur

Dit is geen review

Review over SF.dating

Ik geef geen review (geen behoefte aan) maar ben wel erg positief over deze site.

Ik ben log vaak s'avonds laat om 22.00 u. in en zie dan dat rond de 1.000 verschillende mannen die dag dan ingelogd waren. Behoorlijk veel, je zal ze maar in je straat hebben staan elke dag weer...

Als het zo erg is als jij hieronder herhaaldelijk beweert, waar blijven dan al die negatieve reviews? En waarom plaats jij bijna elke dag hier een negatieve aanbeveling en komt dan elke keer met een (onbekend) IP adres hier online terwijl je jezelf wel uitgeeft voor één en dezelfde meneer ?? Heb je niks anders te doen? Vreemd en onverklaarbaar. Jij lijkt mij geen zuivere koffie...

Ennuh, doe geen moeite voor mij. Ik kom hier nooit en geef hier geen email adres op. Succes in je leven verder en aan iedereen die dit eventueel leest

Sterke punten
Overzichtelijke layout
Veel mannen actief. Als vrouw kan (moet) je dus kieskeurig zijn

Zwakke punten
Website laatste tijd traag in de avonduren
Aardige mannen -waar ik geen klik mee heb- moeten afwijzen is niet leuk

Goed em spannend

Review over SF.dating

Als single man getipt door een goede vriend (getrouwd en heeft via SF een affaire gehad met - notabene een single !) vrouw) om ook op SF een profieltje te maken. ?Na wat mailyje ste hebben gestuurd kreeg ik wat response terug en besloot mijn gratis lidmaatschap te wijzigen naar topmember ( helaas moet dat dan anders kan je niet veel verder en dat is dan wel lullig).
Ik heb ondermeer een getrouwde vrouw ontmoet die met haar partner in een open relatie stond. Aparte ervaring, en zeer spannende ervaring, ontzettend de moeite en echt wat een beauty. Diverse ontmoetingen en zeer heftig maar na enkele weken (en diverse ontmoetingen verder) kreeg ik last van het idee dat ik met haar nooit m??r zou hebben dan "2e lover" te zijn. Ik moest er mee stoppen om mezelf te sparen. Werd er echt bijna gek van.?
Ik ben 2 weken later met een single vrouw die zich net had ingeschreven op SF aan de date geslagen ( 12 mailtjes ertussen) en een wonder geschiedde!! Dit klikte zoooooooo goed dat ik het wel een wonder moet noemen. Nee, dat zal niet aan SF liggen want dat had ook via een andere site wel kunnen gebeuren, of in de supermarkt misschien maar dat maakt allemaal niet uit. Waar het om gaat is dat je iemand ontmoet. En dat is me gelukt.
Ik ben tevreden!!!!

Sterke punten
Makkelijke site

Positieve ervaring, goeie site

Review over SF.dating

Ik heb 3 maanden een topmember abonnement gehad. In het begin was ik gratis member maar na wat berichten bleek dat ik niet verder meer kon. Niet leuk natuurlijk want al snel voel je zoiets van hè: mort ik nu gaan betalen? en wat als ik heb betaald? Stopt het dan? Ik heb negatieve ervaring met sites waar je na betalen ineens geen reactie meer krijgt. Hoe echt is het dan allemaal? Ik heb de gok genomen en eeen topmember abonnement voor 3 maand genomen. Dat was de gok dus echt waard. Het is echt waar ook. Op deze site zitten geen fake profielen.

Àls man moet je echt iets in huis moet hebben om een vrouw te verleiden. En verleiden is echt wel het spel. Op SF zitten namelijk geen vrouwen die hopeloos eenzaam op zoek zijn naar het verdrijven van eenzaamheid of verveling tegen elke aanbieding. De vrouwen zoeken verrijking en extra's. Ik heb het geluk dat ik er goed uitzie, goeie job en veel vrijheid. Alleen de mannen met de looks, brains enzo hebben echt keus. Ik realiseer me dat dat niet voor elke man zo is.

Leuk van SF is ook dat er singles op de site zitten. Juist met een single heb ik superdate gehad. Ik zie haar nog steeds. Optelsom : Totaal 4 dates gehad en 1 voltreffer.
Wat ik jammer vind is dat je lang niet van iedereen antwoord krijgt. Ik kreeg 45 antwoorden op 93 verstuurde berichten. Zonder foto 's zou dat een stuk lager zijn denk ik. Aan de dames: het is toch geen enkele moeite om even een korte reactie terug te sturen!?

Sterke punten
Echte site met echte profielen
Goede controle
Redactie geeft antwoord
Mobiele site
Geen automatische verlenging van je abonnement

Zwakke punten
Sommige Vrouwen zijn laks
Keuze voor mij als Zeeuw is beperkt . Je moet al snel naar Brabant of Zuid Holland
Uploaden van foto's via de mobiel site werkt (nog) niet

reacties:

Review: Dit is geen review

300 vrouwen per dag online. Op elke vrouw zijn er dus zeker 3 mannen. Zelfs als een vrouw met 2 mannen contact heeft blijft er 1 contactloos zitten. dat zal dan wel de meest luie, meest oninteressante/ lelijkste man zijn? Als je niet je best doet maak je nergens kans.
Dat verhaal van vreemdgaan.nl heb ik zelf ook al eens gelezen. Ik heb ook nog nooit een sekssite gezien waar heel veel vrouwen zijn en dan maak je als man geen enkele kans want er zitten geen vrouwen op en In een lege vijver kan je dus nooit iets vangen. Vrouwen zoeken inderdaad niet (direct al zeker niet) naar seks. Ze zoeken aandacht, attentie en waardering en je moet in de smaak vallen.
Op Sf direct met seks aankomen = wordt je gelijk geblocked!