Positieve ervaring, goeie site

Positieve ervaring, goeie site

Ik heb 3 maanden een topmember abonnement gehad. In het begin was ik gratis member maar na wat berichten bleek dat ik niet verder meer kon. Niet leuk natuurlijk want al snel voel je zoiets van hè: mort ik nu gaan betalen? en wat als ik heb betaald? Stopt het dan? Ik heb negatieve ervaring met sites waar je na betalen ineens geen reactie meer krijgt. Hoe echt is het dan allemaal? Ik heb de gok genomen en eeen topmember abonnement voor 3 maand genomen. Dat was de gok dus echt waard. Het is echt waar ook. Op deze site zitten geen fake profielen.

Àls man moet je echt iets in huis moet hebben om een vrouw te verleiden. En verleiden is echt wel het spel. Op SF zitten namelijk geen vrouwen die hopeloos eenzaam op zoek zijn naar het verdrijven van eenzaamheid of verveling tegen elke aanbieding. De vrouwen zoeken verrijking en extra's. Ik heb het geluk dat ik er goed uitzie, goeie job en veel vrijheid. Alleen de mannen met de looks, brains enzo hebben echt keus. Ik realiseer me dat dat niet voor elke man zo is.

Leuk van SF is ook dat er singles op de site zitten. Juist met een single heb ik superdate gehad. Ik zie haar nog steeds. Optelsom : Totaal 4 dates gehad en 1 voltreffer.
Wat ik jammer vind is dat je lang niet van iedereen antwoord krijgt. Ik kreeg 45 antwoorden op 93 verstuurde berichten. Zonder foto 's zou dat een stuk lager zijn denk ik. Aan de dames: het is toch geen enkele moeite om even een korte reactie terug te sturen!?

Sterke punten
Echte site met echte profielen
Goede controle
Redactie geeft antwoord
Mobiele site
Geen automatische verlenging van je abonnement

Zwakke punten
Sommige Vrouwen zijn laks
Keuze voor mij als Zeeuw is beperkt . Je moet al snel naar Brabant of Zuid Holland
Uploaden van foto's via de mobiel site werkt (nog) niet

Bezoek SF.dating Reviews over SF.dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SF.dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden