Reviews van deze auteur

Yes! Second Love

Review over Second Love

Ik zit ook al een tijdje op SL en ben er blij mee. Het is de perfecte manier om een sekspartner te vinden. Ik ben gelukkig getrouwd, maar mijn man heeft een veel lager libido als ik en zodoende heeft hij mij de vrijheid gegeven om te daten. Ik heb al vele mannen gehad via sl, want ik zoek geile seks en veel;-). Veel nette mannen van niveau. Een echte aanrader voor de verveelde huisvrouw of zakenman;-). Het fijne is dat men weet dat het alleen daarvoor is, niemand wil uit zijn relatie en ik ook niet. Ik moet er toch niet aan denken dat ik met mijn geilheid naar de kroeg had gemoeten om aan de bar te hangen en te kijken wat er maar binnenloopt en dan een hele avond moeten praten en hopen dat je later in een steeg gepakt wordt;-). Thank God voor internet 2.0:-).

Sterke punten
Met de punten van Adriana eens:-).

Zwakke punten
Ook hier, met Adriana eens. En geen zoekfunctie op opliedingsniveau. Zou ook wel handig zijn. Heeft Secretflirt wel. Daar zit ik ook op, btw.

Yes! Badoo

Review over Badoo

Even iets positiefs inbrengen hier. Ik maak al een tijdje gebruik van badoo en ik heb ze nooit toegang verschaft tot mijn adressenbestand want daar hou ik niet van. En als je dat niet doet dan is het een prettige site om contacten te onderhouden. Ik heb bijv. een vriend die ik alleen via deze weg spreek. En,ja het is gevuld met ook wel veel engerds e.d. maar is dat in het gewone leven ook niet zo? Af en toe zit er een pareltje tussen. Soms ben ik ook badoomoe en dan kom ik er een tijdje niet. maar, ik moet zeggen, het is een fijne manier om contacten te maken die je normaal nooit van je leven op een andere manier had kunnen leggen. Thank God for internet 2.0;-). Ik zeg, mensen, allemaal op badoo, wie weet zien we elkaar daar;-).

Sterke punten
Makkelijk chatten, leuke contacten opdoen.

Zwakke punten
Veel engerds af en toe een parel;-)

reacties: