Reviews van deze auteur

Best leuk

Review over Paiq

Ik zat er 3 jaar geleden op en nu weer sinds een jaartje. 3 jaar geleden vond ik het leuker, had ik gelijk veel matches die echt goed bij me pasten. Heb in 1 week 5 dates gehad (jaja, deze paiqmeid DATE ook gewoon) en met 1 van die 5 een relatie van 2 jaar gehad!

Ik kan dus uit ervaring spreken dat Paiq werkt ;).

Tegenwoordig word ik veel gematched aan geeks, dat is wel jammer. Het lijkt erop alsof Paiq vorig jaar beter wist wat mijn type is.

Alsnog date ik best veel via Paiq en dat is toch gezellig (meestal dan haha)!

Dus ik zou het vriendinnen aanraden, maar je moet er wel een beetje open instaan en weet dat er ook veel jongens en meiden op zitten die waarschijnlijk niet jouw type zijn.

Sterke punten
Mogelijkheid tot verwijderen, door te chatten credits te verdienen, do's en dont's, waardoor je gelijk een goed beeld krijgt van de ander. Eerst chatten, dan foto's. De fotobeoordeler en vooral dat je niet honderden mailtjes krijgt van geile gasten.

Zwakke punten
Als je met meer dan 3 mensen tegelijkertijd praat moet je constant naar boven en naar beneden scrollen, dat is echt irritant! Verder vragen ze geld als je dus 'betere' matches wilt, waardoor het lijkt alsof ze je nu slechte matches geven. Wat natuurlijk niet het idee van Paiq moet zijn...

reacties: