Reviews van deze auteur

Paiq is door de jaren heen veranderd

Review over Paiq

Toen Paiq gelanceerd werd, was ik erbij! Dat zal ergens in 2004 geweest zijn. Destijds was het een leuk concept, je verdiende credits door te chatten en als het te langzaam ging kon je wat geld besteden. Mannen werden mondjesmaat toegelaten om te zorgen dat er een bepaalde balans was.

Toen heb ik 5 jaar een relatie gehad en sinds een half jaartje ben ik weer single.

Helaas is Paiq nu een geldmachine geworden. Je wordt nauwelijks nog gekoppeld aan nieuwe vrouwen. Maar gelukkig kun je dat versnellen door een abbonement te nemen. Het concept 'eerst elkaar leren kennen, dan elkaars foto zien' is niet meer (wat paiq's sterke punt was). Neem een abbonement en je kunt je tegenpartij uitzoeken op basis van de foto. Koop wat credits en je kunt meteen elkaars foto zien (toegegeven, photocheat was er al heel lang). Wat ooit begon als één van de beste datingsites die ik heb bezocht, is er nu één die ik weer snel verlaten heb.

Heel erg zonde.

Sterke punten
Eerst chatten - dan pas foto's zien.

Zwakke punten
- De site was ooit top, helaas is mijn inziens de commercie veel te ver doorgeslagen naar de verkeerde kant (begrijp me niet verkeerd, geld verdienen mag maar dit is het concept verkrachten).

reacties: