Reviews van deze auteur

Schimmige site

Review over SportPartner

Ik was oprecht op zoek naar een sportpartner, niet een liefdespartner of sexmaatje.

Bij eerste aanmelding leek het aardig. Meteen op wat profielen gereageerd.

Bij latere aanmelding viel me op, dat ik steeds dezelfde matches kreeg. En toen ik nog eens wat beter keek, zag ik dat de profielen er al jaren stonden.

Gelukkig gebruik ik voor dit soort websites een ander e-mailadres dan mijn hoofdadres. Want ik krijg sinds ik op sportpartner ben geweest veel meer spam.

Ik kreeg ook reacties van vrouwen, die helemaal gek van me waren. Ze stierven van verlangen me beter te leren kennen. Ook nadat ik meerdere keren in reactie aangaf, dat ik echt alleen maar een sportmaatje zocht, bleven ze vertellen hoe graag ze me beter wilden leren kennen, dat ze het zo koud hadden alleen in bed en zo, we kennen uit de reviews van andere oplichters websites de praatjes inmiddels.

Sterke punten
Ze weten je leuk te lokken

Zwakke punten
Het is geen eerlijke website.
Er wordt aan phishing gedaan.
Doordat je je op deze website inschrijft krijg je spam.

Ik vind het slinks, dat ze het onschuldige sportmaatjes zoeken misbruiken. Dit soort websites verpesten internet en versterken het slechte imago van internet, dat het alleen maar ranzig en malafide is.

Paiq norifier niet installeren!

Review over Paiq

Ik ben enkele dagen aangesloten geweest bij Paiq. Ik vond het concept origineel en ik heb een stuk of wat leuke gesprekken gevoerd.

Ik vind het wel een beetje een zenuwachtig makend gedoe. Tijdens een chat loopt er een zandloper, dat jut me op. Ook zijn er "battles". Dan ga je chatten met twee mannen tegelijk met één vrouw en dan kiest zij na vijf minuten met wie ze verder chat. Dat past niet bij mij.

Wat ik graag aan positieve kritiek wil melden is dat ik onder de indruk was van hoe goed de voorgestelde matches pasten.

Maar één groot minpunt, waardoor ik Paiq niet meer opnieuw zal gaan gebruiken, is de Paiq notifier. Een prgrammaatje dat meldt hoeveel Paiq leden actief zijn en of je nieuwe berichten hebt. Dat programma installeert zich stiekem op je computer en ik heb er de grootst mogelijke moeite mee gehad het te verwijderen, lang nadat ik mijn profiel had verwijderd bleef het terug komen na elke nieuwe start van de computer. Ik heb een weg gevonden om het te verwijderen, niet dankzij de Helpdesk van Paiq. Die geeft niet thuis. Waarschijnlijk omdat ze heel bewust deze malware hebben ontwikkeld en dat dus niet zullen toegeven.

Sterke punten
Goede matching
Origineel concept, dat nog werkt ook

Zwakke punten
Teveel competitie element
De website lijkt eropuit te zijn je computer te infecteren

reacties:

Review: Schimmige site

O ja en ze hebben ook 2 keer 19 Euro 90 afgeschreven, terwijl ik maar toestemming had gegeven voor 1 keer, dacht ik. Voor mij een te klein bedrag om er verder achteraan te gaan, voor hun lekker cashen, slim he.

Review: Paiq norifier niet installeren!

In de tussentijd heb ik een reactie ontvangen van Paiq Helpdesk, waarin netjes wordt uitgelegd hoe ik de notifier kan verwijderen.
Helaas kan ik mijn review niet aanpassen. Ik beveel met deze ervaring erbij Paiq WEL aan. Ik geef dan mee aan Jelmer de tip om in het keuzemenu van de notifier de functie "verwijderen" in te bouwen, zodat deze ergernis niet meer voorkomt.