Reviews van deze auteur

Paiq: De theorie is leuk, de praktijk anders..

Review over Paiq

Nadat een vriend van mij via Paiq z'n vriendin had gevonden, gaf ik Paiq ook eens een try. Je moet niet gelijk met een hoofddoel komen dat je binnen no time een nieuw contact en of vriendin wilt hebben. Het is gewoon leuk om het eens uit te proberen.

Nu, enkele maanden later, kan ik wel concluderen dat Paiq niet echt werkt.
De bedoeling is dat je elkaar leert kennen, zonder gelijk al de foto te zien. Het idee van op het innerlijk afgaan i.p.v. het uiterlijk zakt achteraf toch alsnog flink door de mand. Wanneer de foto van zowel mij als haar duidelijk waren, viel het ook gelijk stil. Haar uiterlijk sprak mij niet aan, en die van mij waarschijnlijk haar niet. En tot zover het chatgesprek. En dit gebeurd meerdere keren. Het werk gewoon niet, al is de bedoeling leuk. Uiterlijk speelt toch wel een rol. Geen grote rol, maar wel een rol als het gaat om aantrekkingskracht.

Daarbij komt er nog bij dat de matches niet altijd kloppen. De ene keer had ik een match die 5 jaar jonger was, en de andere keer een match die 4 jaar ouder was. En als je dan 1 match in de 2 weken krijgt, en die match klopt gelijk niet, dan heb je geen zin om nog eens 2 weken te wachten op een nieuwe match. Echter.. Credits kopen en een nieuwe match aanvragen is ook geen oplossing. Bijna elke keer kwamen de matches niet overeen met wat ik in mijn profiel had aangegeven met wat ik ''zoek''.

Als je echt een goede match wilt, dan komt het er toch op neer dat je euro's van je bankrekening moet gaan overmaken of bellen.
Wat dat betreft kan je beter gewoon lekker om je heen kijken en van het spontane ontmoeten uitgaan. Dat is misschien nog wel veel leuker. Geduld is een schone zaak, en zal vanzelf beloond worden. :)

Conclusie: Paiq is leuk om te proberen. Maar daar houd het dan ook op.

Sterke punten
Het chatten kan je wel leuk en een beetje spannend noemen. Omdat je niet weet hoe diegene eruit zal zien.

Zwakke punten
- De matches komen niet goed overeen met je eigen match voorkeuren. Een aardige leeftijdsverschil o.a. zijn de meest voorkomende minpunten bij een nieuwe match.

- Credits kopen is een nutteloze aankoop. 9 van de 10 keer kreeg ik een match die niet klopte. Tot zover je aankoop van de credits. Ajú geld!

reacties: