Reviews van deze auteur

automagisch verlengen

Review over Lexa

Opzich is mijn lidmaatschap wel goed bevallen, minder geslaagd vindt ik dat ze het heel lastig maken om automatische verlenging te voorkomen. Je moet een hele vragenlijst door (staat bij profiel, instellingen) en dan lijkt het of je meteen je lidmaatschap beeindigd, dit is echter niet zo, maar dar kom je pas op het laatst achter. Ik dacht bekijk het maar dan steek je die laatste paar weken maar in je,....... maar nee ben nog steeds lid.

Ze proberen je dus op het vereerde been te zetten, dat zegt iets over de mentaliteit van een bedrijf en ik zou dus een ieder afraken met Lexa ook maar iets te doen!

Sterke punten
Best veel contacten gehad

Zwakke punten
Maakt een list en bedrog indruk

Lexamore, ja je betaald iig wel meer!

Review over LexAmore

Sinds een paar weken actief op Lexamore, ik ben niet erg onder de indruk van de mogelijkheden van de site.rnrn1) geen chat mogelijkhedenrn2) ongevraagd is standaard aangevinkt dat je het lidmaatschap verlengt (ik vraag mij af of dit wel mag, bv telecomboeren mogen dit niet meer toch?) Toevallig vond ik dit vinkje dus dat heb ik weggehaald. Het was netter geweest als ze VRAGEN of je dit wil.rn3) ik wil mijn profiel tijdelijk onzichtbaar maken, dat kan niet, je kunt wel je lidmaatschap beeindigen maar dan ben je dus meteen je geld kwijt.rnrnAl met al Als je al overweegt om iets met lexamore te doen bedenk dan wel wat je vooral more betaald en minder krijgt.rn

Sterke punten
Eh, geen in vergelijking met andere sites, zelfs de gewone Lexa site is beter en veel voordeliger.

Zwakke punten
Geen chat, geen mogelijkheid even een pauze te nemen, ongevraagd verlengen van je lidmaatschap.

reacties: