Reviews van deze auteur

Goede site

Review over Paiq

Ik ben zeer tevreden over Paiq. Je moet ook niet met de insteek een gesprek in gaan dat je hier je relatie gaat vinden. Dan werkt geen enkele site. Maar voor een gezellig en leuk gesprek gaan. Mijn vriend heb ik 2 jaar geleden leren kennen via Paiq. Hij beoordeelde mijn foto en we zijn een gesprek begonnen.
De nieuwe betaalde site ken ik niet, maar ik heb wel wat matches mee gemaakt. En erg leuke gesprekken aan overgehouden ook leuke, gezellige dates maar hier kwam niets uit. Tot de laatste date.
Dus voor de daters op Paiq, ik raad jullie aan het idee graag aan een partner te willen, even op zij te zetten en 'gezellig chatten' als hobby te beschouwen.
Er zullen overal op sites van die 'leuke' mensen zijn die voor 1 ding op de site zitten, meteen wegklikken en volgende matching weer in.

Eerst kijken of het klikt en dan pas naar het uiterlijk kijken. Ik ben nu stapelverliefd op mijn vriend. Hij lijkt totaal niet op mannen die ik in het verleden heb gedate. But this one is a keeper

Sterke punten
- Eerst kletsen, dan pas de foto
- Goede matching keuzes

Zwakke punten
- Misschien een idee om mensen te filteren, zoals mensen die sex zoeken etc.
- Foto verplicht, want dat is toch het idee achter paiq, eerst chatten en dan zie je de foto. Is best vervelend als je een kwartier met iemand gekletst hebt en zij zien jou, wil je natuurlijk ook een foto van hun kant zien.

reacties: