Reviews van deze auteur

werkt weer niet

Review over Tagged

probeer sinds vanmorgen 6 uur al op de site te komen maar krijg de hele tijd "It's a little crowded" te zien werken ze daar dan zo traag om de site weer werkend te maken? wil met mijn vrienden daar chatten (dom dom dom heb mn msn nog niet gegeven)

Sterke punten
heb mijn vriend leren kennen ga hem in oktober eindelijk ontmoeten (jaja hij woont buiten europa alles beter dan europese mannen)

zeer geschikt voor meiden die het gehad hebben met die nederlandse mannen die alleen maar aan sex sex en nog een sex denken

Zwakke punten
de site ligt er best vaak uit maar verder is het een topsite

super site

Review over Tagged

Gave site en een hele leuke jongen leren kennen waar ik er leuk contact mee heb ga hem binnenkort echt ontmoeten hij komt uit afrika dus best een beetje spannend maar wel erg leuk wie weet word t nog wat ;)

Sterke punten
Betrouwbaar
Als je lastig word gevallen word er binnen een paar dagen wat aan gedaan
Ook heb je de mogelijk mensen te blokeren wat ik altijd doe bij vooral nederlandse mannen want die zijn super sexsistisch.

Zwakke punten
Geen

reacties:

Review: Tagged verwijderd nu graag weer gebruiken... Kan Dat???

de tagged account van de vriend van mn vriendin is gehackt nu willen we m proberen terug te krijgen voor haar vriend (hij is buitenlands) maar emailadres is veranderd hoe achterhalen we het emailadres wat nu voor dat account gebruikt word ik heb al een ticket aangemaakt en mn vriendin ook maar krijgen beide het zelfde antwoord hij moet een ticket aanmaken met het email adres die nu voor zijn account gebruikt word tja hoe komen we daar achter dan? hij kan zich ligitimeren dat hij het echt is... maar daar wil tagged niks van weten zou het niemand meer aanraden om een account aan te maken hier want het is makkelijk te hacken