Reviews van deze auteur

Nog steeds teleurstellend en heel erg dom

Review over SexBook.nl

Hoi, ben ik weer,
Ik vind de wijze waarop sexbook inhoud geeft aan deze formule ronduit erg dom en teleurstellend.
Op zich is het een goede mannier om te dagen, anoniem en veilig. Dat mensen zichtbaar, al dan niet met hun edele delen zichtbaar, op deze Side willen staan, is hun volwassen keus.
Vervolgens, behandel de mannen en vrouwen dan ook als zodanig, scheep de mannen niet af met foto's die er al tijden op staan. Iedere debiel kan zien dat sommige foto's er al een jaar op staan, geen doorstroming, hoogst onwaarschijnlijk voor een dating Side.
Haal die meisjes met die cliché antwoorden achter die schermen weg en laat de computer gewoon zijn werk doen.
Er zullen vrouwen zijn die, net als sommige mannen snel overgaan tot direct daten en van de Side verdwijnen(zullen denk ik ook snel weer terug zijn).
Meeste mannen en vrouwen zullen een contact eerst opbouwen, voor ze tot echt contact overgaan, dat kan veilig en voorlopig anoniem door jullie formule.
Als jullie dat zo aanpakken, de markt zijn werking laat doen, betrouwbaar blijken te zijn, dan heeft dat een positieve uitstraling op de Side en zal het aantal inschrijvingen mijns inziens snel het dubbele zijn van wat jullie nu hebben.
Kortom, een gouden formule maar bijzonder dom, op het randcriminele af uitgevoerd.
Jammer

Sterke punten
Wat ik al zei: anoniem, veilig

Zwakke punten
Fake foto's , domme vragen en nog dommere antwoorden. Meisjes die de Nederlandse taal nauwelijks machtig zijn, domme uitvoering van ijzersterke formule.

Teleurstellend/kortzichtig

Review over SexBook.nl

Ik ben nu al een maand op deze side actief, heeft me honderden euro's gekost en niets opgeleverd.
Ik krijg te maken met bijzonder infantal gestelde vragen, dan wel heel infantiele antwoorden:"Heb je daar dan een goed gevoel bij schatje", bweuh...jakkes.
Sexbook zou er goed aan doen het contact leggen aan de mensen zelf over te laten, er niet tussen gaan zitten met type miepen achter schermen.
Contact leggen dmv credits kopen en voorlopig als intermediar er tusssen zitten en ook geen E-mail adressen of andere adressen zichtbaar maken, prima. Biedt veiligheid en annonimiteit, belangrijk.
Maar laat mensen vooral zelf bepalen of ze kort dan wel lang willen chatten.
Hou het vooral "echt", geen fake voto's, maar echte, wel controle of iets niet te ver gaat, ook prima.
Maar vooral, laat het aan mensen zelf over, ga er niet tussen zitten.
Wees een betrouwbare side, die zichzelf waar maakt, de struktuur is er al, nog doen. Wees er van overtuigd dat je op die mannier zeker drie maal meer inkomen genereerd dan nu.
Dat je aan de side inkomen wil overhouden, niks mis mee, maar zorg er voor dat je betrouwbaar bent.
Succes Willem

Sterke punten
Veiligheid, annonimiteit

Zwakke punten
Fake foto's en fake gesprekken via typistes

reacties: