Reviews van deze auteur

kan niet meer op badoo komen, word er afgegooid...en ze slapen niet!

Review over Badoo

Sinds afgelopen vrijdag kan ik ineens niet meer op badoo komen, krijg nog wel mailtjes binnen en als ik die dan aanklik om in badoo binnen te komen word ik er direct afgegooid.
Heb geen ongetogen woord gezegd of getikt dusssss dat kan het niet zijn. Wat ik ook probeer ik kom er niet in. Mijn laptop raakt ook van streek, iedere keer proberen op te starten en gelijk breekt ie hem af.Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel irritant.
Zou graag weten wat er aan de hand is. Tis niet dat ik er elke daggggggg zit maar had nu weer 31 mannen die mij wel leuk vonden en dan wil je toch ff kijken(spelletje doen).
Wie weet wat dit kan zijn?

Sterke punten
Toch wel leuk contact met sommige mannen, beetje gezellie tikken/chatten over koetjes en kalfjes. En soms een date. Maar tis wel leuk om te zien wie jou leuk vind..................aandacht, gezellie.

Zwakke punten
Ook veel mannen die maar op 1 ding uit zijn............maar volgens de mannen ook veel vrouwen. Nou laten die elkaar lekker opzoeken dan. rnHeb er wel een paar geblokkeerd,die waren alleen maar op sex gericht en bleven zeiken, heel irritant!

reacties:

Review: kan niet meer op badoo komen, word er afgegooid...en ze slapen niet!

Hoi Marc,
Ik kon er vandaag weer op, ineens uit het niets.................en kon het afspraakspelletje weer spelen om te kijken welke 81 mannen mij wel wilde ontmoeten(dat vind ik altijd zo leuk ;-). Maarruh nu kan ik er weer niet op, er zit zegt badoo een storing/fout bij badoo dit keer. Dus hoop dat het straks weer wel lukt.
Het heeft van vrijdag tot en met vandaag dan geduurd dat ik er niet op kon, dussssssssss er is nog hoop voor je.
Wie weet tot op badoo. Groetjes Anria

Review: kan niet meer op badoo komen, word er afgegooid...en ze slapen niet!

Hoi Marc & Sylvia,
Blijf hoop houden. Ik dacht het ligt aan mijn computer ............maar dat was dus niet het geval. De fout zit bij Badoo. Ik heb wel een mail naar Badoo gestuurd dat ik problemen had en het jammer vond dat ik niet meer op de site kon komen.
Ik denk dat badoo een beetje te groot word .................daarnet ook weer storing. Gaat niet helemaal lekker daar. Wel erg jammer want ik vind het toch altijd wel erg leuk, lachen met die fotootjes en dan ja/misschien/nee. Blijf hoop houden, ik kon er ook vanaf vorige week niet op en nu ineens weer wel. ;-). Succes.

Review: kan niet meer op badoo komen, word er afgegooid...en ze slapen niet!

Hoi, ik was er even afgegaan een tijdje en dacht ik ga weer eens rondkijken, tis nl toch wel lachen al die foto's. Maarruh ik lag er binnen no time weer uit.............echt heel vaag. Kan er niet op. Snap er niks van. Dussssssss heb mail gestuurd maar geen reactie. Nou ja, jammer dan............we zijn waarschijnlijk mensen die geen geld in het laatje brengen he, dusssssssssss lozen die handel!! Ik ben nl geen betalende klant. Nou groetjes, fijne dagen. En dan maar vermaken zonder Badoo! Zitten toch grotendeels losers op ;-)