Reviews van deze auteur

Inderdaad fake.

Review over OuderenSexclub

Het opvallende is: de vrouwenprofielen hebben een hele korte introductie., Iedereen is botergeil, je mag alles met de dames doen, vul maar in. Wat het ook vreemd maakt: iedereen mag coute que coute de profielen bekijken. Ga je dan in je blootje op een site staan? Nee toch? Iedereen kan je zien.
Dus ik nam de gok: je mag in het begin 3x iemand mailen. Ik schreef 2 dames terug en dan krijg je bijna dezelfde reacties.
"echt......? Ik zet niet zomaar een foto van me op deze site!! Heb jij er ook een?"
van Anjaxxx en "Echt! Dat moet wel hoor! Ik geef me niet zomaar bloot op een site!! Kom zeg! Heb jij ook een foto van jezelf?" van Fransie. Lijkt nogal op elkaar. Dat "echt" slaat er op dat ik mijn twijfels had over hun poedelnaakte profielen, maar daar kwam dus geen antwoord op.
Gek genoeg mailden ze ook niet op mijn mailadres, ondanks mijn uitdrukkelijke verzoek. Aangezien 1+1=2 bij mij, Heb ik zeer ernstige twijfels bij deze site. Dezelfde antwoorden, dezelfde korte introducties, nooit ingaan op mailen, en iedereen staat in zijn blootje op een site die door Jan en alleman te bewonderen is.

Jammer, op zich is hier een markt voor.

Sterke punten
-Op zich kan dit werken. Voor mature liefhebbers kan dit een goed idee zijn.

Zwakke punten
-Ongeloofwaardig gedrag van deelnemers (erg bloot op de foto terwijl iedereen het ziet)
-Niet ingaan op mailverzoeken
-Standaard teksten die teruggestuurd worden.
-Uiteindelijk is men uit op geld.

Doe je best en je komt er.

Review over AdultMatch

Adultmatch is ergens een rat race. Je moet als man goed je best doen anders kom je er niet. Uiteraard is dit zwaar oneerlijk, want alleenstaande dames zijn zowat koninginnen op Adultmatch. Toch zou ik de ervaringen die ik op Adultmatch heb gehad niet willen missen.

Punten van aandacht:
-zorg dat je als man er goed uitziet, desnoods naar een professionele portret fotograaf
-zorg dat je een goed verhaal hebt
-zorg ervoor dat er over je ware bedoelingen geen twijfels bestaan. Dus werk mee aan een fotocheck
-stel je eisen niet te hoog, bloedmooie meiden hebben meestal ook onmogelijke eisen en kunnen iedereen krijgen

Voorts heb je een olifantenhuid nodig want sta niet gek te kijken dat je van de 10-20 verspreide berichten er misschien 1 serieuze terugkrijgt. Ik heb wel eens geteld, en toen bleek de verhouding man : vrouw ongeveer 20:1 is. Soms vraag je je af waar al die (sexbeluste) dames zijn. En sommige dames hebben de manieren van een holbewoner, al roemen ze in hun profiel hun goede smaak en fijngevoeligheid. Maar ze komen ermee weg, wegens het enorme herenoverschot. Misschien zitten er fakers tussen, ik weet het gewoon niet.
Ik heb met 3 vrouwen echt contact gehad: met 2 dames een sexrelatie gehad, een is er nu aan de gang en het is een lieve vrouw. Een dame heb ik achter de rug, die was wat moeilijker en een dame is een interessante vrouw die haar werk erg boeiend is, passionele zaken zijn er tussen ons niet voorgevallen.

Sterke punten
-betaalbaar (20 euro per 3 maanden)
-AM is een betrouwbare organisatie (geen spam of strooien met mijn ID op plaatsen waar het niet gepast is)
-site zit goed in elkaar
-ik ben niet benaderd door betaalsites, prostituees, of andere zaken die alles met geld verdienen te maken hebben (behalve AM zelf, maar daar heb ik mezelf aangemeld)

Zwakke punten
-het is er hengstenbal, voor vrouwen is het een Walhalla

reacties: