Reviews van deze auteur

Ook negatief over Lexa More

Review over LexAmore

"Grappig" dat bijna iedereen dezelfde ervaring heeft met datingsites in het algemeen en met Lexa More in het bijzonder.
Ook in heb me gratis ingeschreven om er vervolgens achter te komen dat je dan eigenlijk niets kunt. Ja, je mailbox telkens leegmaken.
Mogelijk interessante dames blijken niet te voldoen aan mijn wensen (bv. niet-rokend). Profielen die onder de aandacht worden gebracht zijn al maanden niet meer online geweest. Als je een maand lid bent, is ontvang je ineens geen mailtjes meer van mensen die foto's zouden willen delen, etc. Zelf diverse berichten verstuurd, maar never nooit een reactie ontvangen.

Profielen worden meerdere keren als potentiële kandidaat gemaild. Het lijkt dus dat er veel interesse / kandidaten zijn, maar dat valt reuze mee. Had 1 profiel 4x in mijn mailbox.

Het onterecht afschrijven is bij mij, gelukkig, niet gebeurd. Het idiote is dat je volgens de instructie die je ontvangt nadat je betaald hebt, kunt afmelden op een bepaalde plek als je ingelogd bent. Daar kan het niet (lidmaatschap van een maand), je moet een (0800) telefoonnummer bellen. Dat vind ik vreemd. Verwijs er dan niet naar.
Voor degenen die te maken hebben met onterechte afschrijvingen: denk dat het vooral een kwestie van goed lezen is en zelf, op tijd, actie ondernemen. Verdiend absoluut niet de schoonheidsprijs, maar er is ook een stukje eigen verantwoordelijkheid. En anders toch klagen bij je bank/ creditcard. Als jij kunt aantonen dat je hebt opgezegd, zullen ze het geld terug moeten storten. De bewijslast lijkt me dan bij Lexa More te liggen.

Er schijnen datingsites te zijn, waar mensen wel met succes hebben in het vinden van een partner (ken zo'n "succes"verhaal), maar dat was, is en zal niet bij Lexa More zijn.

Sterke punten
Niet kunnen vinden.

Zwakke punten
* bijna spamachtige vorm van mailing van potentiële kandidaten.
* profielen worden meerdere keren als potentiële kandidaat gemaild.
* profielen (b)lijken niet te bestaan; er volgt in ieder geval nooit een reactie.
* beëindigen lidmaatschap kan niet op de manier zoals wordt aangegeven.
* "gratis" betreft alleen de inschrijving; daarna moet je (veel geld) betalen.
* voorgestelde profielen sluiten niet aan bij wensen/eisen.

reacties: