Reviews van deze auteur

Niet slecht

Review over e-Matching

Lijkt serieuse site. Eenvoudig van opzet, maar vind ik wel overzichtelijk. Al vind ik matchingcriteria en ook zoekcriteria te eenvoudig en te bassaal (wat maakt kleur ogen, of sterrenbeeld nou uit). Lay out zou wel eens vernieuwd mogen worden.
Lijken geen fake leden tussen te zitten, al reageert niet iedereen terug heb ik hier gelezen en zou dat misschien wel kunnen duiden op fake leden (maar dat probleem is er bij elke site, dat er niet gereageerd wordt).
Wat mij opvalt (en wat ik hier eerder gelezen heb) is dat vrouwen in mijn categorie vrijwel allemaal de wereld rondreizen en dat willen bliijven doen, 6 weken camperen in Namibie, dat soort dingen, en de prins op het witte paard zoeken. Terwijl de meeste vrowuen dat volgens mij niet doen, maar misschien is dat de reden dat ze nog vrijgezel zijn. Zouden wel wat realistischer en minder kritisch mogen zijn...
Heb zelf in 1,5 maand tijd 2 reacties gehad (waarvan 1 leuk contact over gehouden, maar wat uiteindelijk toch niks werd) en onlangs volwaardig lid geworden en op 2 verstuurde reacties 1 reactie terug gehad wat mogelijk tot een date lijkt.

Oh ja, mijn tip, blijf niet lang heen en weer mailen maar probeer snel tot een date te komen. Door veel te mailen ga je een beeld vormen die in werkelijkheid altijd weer anders is. In het echt weet je vrijwel direct of het klikt.
Dus geen slechte score vooralsnog.

Sterke punten
- eenvoudig in gebruik
- lijkt serieus
- prijs valt erg mee in vergelijking met andere sites, je kunt ook makkelijk opzeggen (in tegenstelling tot andere sites wat ik hier lees).
- als je niet betalend lid bent kun je wel reageren als iemand jou een berichtje stuurt, je hoeft dan niet direct betalend lid te worden.

Zwakke punten
- matchcriteria beperkt en niet echt relevante dingen zoals sterrenbeeld en oogkleur
- zoekcriteria idem dito
- lay out zwaar verouderd

Laagdrempelig en oke

Review over Paiq

Ik ben 2 jaar geleden ook lid geweest van Paiq en sinds een paar maanden weer. Bevalt goed, laagdrempelig, in principe kosteloos (al lijkt het er op dat ze er nu een betaalsite van maken).
2 jaar geleden diverse leuke contacten en dates opgedaan, en uiteindelijk een relatie van een jaar over gehouden.
Sinds een paar maanden weer actief en ook weer een leuke date aan over gehouden, maar het gaat wel lastiger dan 2 jaar geleden. Je moet er best veel tijd in steken wil het lukken. Van de matches of speeddates zijn er altijd maar een paar die potentie hebben.
Er zijn van die vrouwen die heel oppervlakkig blijven, niet veel van zichzelf laten zien en waar je heel lang mee moet chatten of mailen om tot iets te komen, als dat al gebeurt. Die verwijder ik vrij snel weer, want dat leidt tot niets en kost teveel tijd. Maar soms heb je wel leuke contacten (ik heb er dus een relatie van een jaar aan over gehouden).

Sterke punten
- in principe gratis of credits tegen geringe vergoeding te verkrijgen
- laagdrempelig
- niet dat eindeloos gezoek in profielen, maar kijken of het klikt door te chatten of te mailen
- overall een verfrissend concept en kan tot leuke contacten leiden

Zwakke punten
- je moet veel matches hebben c.q. aflopen om uiteindelijk tot een leuk contact te komen, kan veel tijd kosten.
- diverse leden die niet actief zijn (meer dan 2 weken niet actief).
- match systeem onduidelijk, je kunt geen voorkeuren voor zoeken opgeven
- doordat speeddates gratis zijn geworden (was 2 jaar geleden niet zo) stikt het van de mannen die een speeddate zoeken. Vrouwen reageren daardoor bijna niet meer, waardoor speeddate meestal niet meer lukt. Daardoor moet je al credits kopen om matches te maken, zodat je toch wat contact kan leggen. Omdat je niet zelf kan selecteren is het dan maar weer de vraag aan wie je gematcht wordt (kan dus ook zijn met iemand die inactief is of ver weg woont), kan zonde van de credits zijn.

reacties: