Reviews van deze auteur

verwijderd????

Review over Tagged

naar jaren en jaren lid te zijn van deze sit kreeg ik opeens een berichtje dat mijn account door u is verwijderd.
dit vind ik heel erg en verbreekt mijn contacten die ik in al die jaren heb opgebouwd en nu opeens in een paar seconde ben kwijt geraakt.
volgens het mailtje zou ik een niet toegestane foto hebben geplaatst dat vind ik heel vreemd omdat ik al heel lang geen foto's op mijn site heb gezet.
daarom mijn vriendelijk verzoek mij account weer te willen activeren zodat ik (voor mij zo belangrijke )contacten weer kan bereiken.
met vriendelijk groet.
johan

ghost????????????????

Review over Tagged

het is niet te begrijpen, tijdens het kopen en verkopen van je pets veranderen zij opeens in ghost pets.
heeeeeeeeeeeeeeeel vreemd want het gaat hier om actieve pets die opeens niet meer te bereiken zijn of bestaan(?)
als programmeur is mij geleerd een programma zo vriendelijk mogelijk te maken en zeker als het een spel betreft waar velen zig mee bezig houden is dit ontoelaatbaar.
er worden niet alleen actieve pets vernietigd maar ook alle opgebouwde sociale contacten zijn meteen verloren gegaan.
als dit uw bedoeling is beschouw dit schrijven dan maar als niet geschreven en bent u in uw opzet geslaagd, zo niet kunt u dan via een mededeling aan iedereen verklaren wat uw bedoeling dan wel is met de chost pets?
met vriendelijke groet....
johan

Sterke punten
eenzeer fijn programma om sociale contacten te leggen

Zwakke punten
tja er zitten helaas nog kleine(?) bugs in misschien een puntje van aandacht voor de programmeurs om naar te kijken?

reacties:

Review: Help????????????????

misschien wel een te late reactie van mij maar tog ff proberen he. tagged blijft een site die het gemis heeft van goede programmeurs (de makers dus) en een forum voor complimenten of klachten is helaas ver te zoeken. maaaaaaaaaaaar je kunt weer met frisse moet overnieuw beginnen natuurlijk daar heb je twee dingen voor nodig;
een nieuw email adres(zo te maken via msn of live) en natuurlijk je nieuwe gegevens dan invoeren bij je aanmelding. bij tagged heeft men het over 80miljoen leden alleen al in de vs(?) maar of die mensen wel zo gelukkig zijn met hun tagged weten we natuurlijk niet want het is makkelijk gezecht zoveel leden te hebben want wat dat betreft had het ook 100 miljoen kunnen zijn het is maar net wat je er neer wil wetten.
alleen uitkijken met krabbels he want als ik jou porno stuur word JIJI verwijdert en niet ik dus meteen verwijderen of kopieeren he
groetjes....johan

Review: profiel geanuleert

tja farida, ik heb vandaag ook een mail gestuurd naar tagged maar of daar op word gereageerd betwijfel ik(maar je weet maarnooit he)
het probleem is nu al heel veel verder gegaan doordat active (en vaak peper dure pets) in een ghost veranderd worden waar door zij opeens alles kwijt zijn en de nieuwe eigenaar met de brokken blijft zitten, laten we maar hopen dat er gauw ervaren programmeurs komen die al deze ellende van deze toch leuke en fijne site kunnen oplossen.
vriendelijke groetjes...johan