Reviews van deze auteur

gevonden in de dierentuin

Review over Mens en Relatie

(cat)(H)(yeah) Ik heb zelf vrij lang ingeschreven gestaan, ook verschillende voorstellen gehad, maar het wilde nog niet echt lukken. Ik moet wel zeggen dat ik de voorstellen niet slecht vond: er was wel degelijk elke keer een match wat betreft interesses, werk of hobby's. Maar die klik............ die was er niet, wat mij betreft in ieder geval. Dus ik begon eigenlijk al een beetje te denken dat het op niks ging uitlopen........ En toen kwam er toch ineens weer een brief met een nieuw voorstel. Na een paar dagen heb ik gebeld naar deze man en we maakten een afspraak om elkaar te ontmoeten bij de ingang van de dierentuin hier in de omgeving op zondagmorgen/middag om 12.00 uur. Dit vond ik gelijk al leuk! Originele plek ! Hij had blijkbaar goed gelezen in mijn beschrijving dat ik een dierenliefhebber ben (en er zelf een halve kinderboerderij op na houd!).
De bewuste zondag reed ik naar het Dierenpark in eigenlijk wel een opgewekte stemming. Zenuwachtig was ik niet echt. Dit was immers mijn zoveelste date. Wat had ik te verliezen ? Ik zou wel zien.
Er stond maar 1 man ergens rechts van de ingang, dat zou hem wel zijn !!?? Hij voldeed niet helemaal aan de beschrijving van M+R......hij zou krullend haar hebben, maar de lengte klopte duidelijk wel. En hij herkende mij duidelijk wel van de beschrijving die hij van mij had. Hij kocht kaartjes voor ons 2 en we gingen naar binnen, eigenlijk maar gelijk richting Restaurant omdat het die dag wat regenachtig was.
Daar hebben we een paar uur zitten kletsen over vanalles totdat Hij me erop attent maakte (!!!!) dat het tijd was om te gaan! Ik moest die middag nog werken: om 3 uur moest ik ergens in de buurt een workshop geven. Ik was dus de tijd een beetje vergeten! Daarna zijn er nog verschillende afspraakjes gevolgd en hebben we nu ruim 2 jaar een LATrelatie met plannen om in de toekomst echt samen te gaan wonen/trouwen. We hebben het nog regelmatig over onze afspraak in het Dierenpark: en zeggen ook vaak dat we elkaar gevonden hebben in de Dierentuin. En de verbaasde vrienden en bekenden die dan vragen hoe dat zit, leggen we dan uit dat we daar terecht kwamen dankzij onze inschrijving bij M+R. En dat zegt natuurlijk ook iets over ons 2 !! Allebei maken we gebruik van een computer maar zagen het toch allebei niet zitten om te gaan daten via internet. Ik had zelf toch veel negatieve verhalen gehoord van bekenden die daten via internet. Ik was zelf 3 1/2 jaar weduwe en voelde me zo wie zo al heel kwetsbaar, bijna vogelvrij verklaard, last van ongewenste belangstelling. Aan de andere kant ging ik nooit uit, dus als ik niks deed zou ik ook nooit iemand kunnen tegenkomen ......
Hij dacht ongeveer hetzelfde: had zijn werk en ging ook nooit uit, ook niet echt het type dat makkelijk contact maakt.
Voor hem was de afspraak in de dierentuin de allereerste ! en dus ook gelijk de laatste! Hij was doodzenuwachtig maar dat heb ik toch niet echt gemerkt.
Voor mij was wel gelijk duidelijk dat dit wel wat kon worden, en blijkbaar voelde hij dat ook net zo. Dus die KLIK was er !! Hij is ook een echt dieren-mens net als ik en houdt ook van klussen rond het huis. Uitgaan en vaak op vakantie hoeft voor ons allebei niet zo. We zijn allebei graag thuis met alle beesten om ons heen, en regelmatig contact met kinderen, familie en kennissen. Wij zijn super tevreden zo, en nog steeds heel verliefd.

Sterke punten
De persoonlijke benadering/ behandeling van de inschrijving bij M+R

De drempel die zo toch wordt gecreeerd voor de andere partij : een vreemde kan niet zo maar naar jouw beschrijving kijken en jou uitkiezen:
dus dit voelt veiliger.

Zwakke punten
Tussen 2 dates zat soms een lange tijd. Dan dacht ik soms ook wel dat M+R me vergeten was.
Ik ontving 1 keer een voorstel van een man die al met een date een relatie bleek te hebben. Dus die zat helemaal niet op mijn telefoontje te wachten. Foutje !

reacties: