Reviews van deze auteur

Oplichting !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review over SportPartner

:(( sportpartner.nl is mijns inziens oplichterij. Ik heb al meteen na de eerst maand aangegeven dat ik mijn lidmaatschap wenstte te beeindigen. nog steeds wordt er geld van mijn rekening afgeschreven. Hoe kan ik dit stoppen????????????? Iemand een tip voor mij? Ik heb zelfs een bericht ontvangen na afmelding dat ik geen lid meer ben en nu schrijven ze weer 38,70 af in maart. Dit mag toch niet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten
Zijn er NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zwakke punten
Ze blijven gewoon iedere maand geld van je rekening afhalen, ook na stopzetten van lidmaatschap en bevestiging van hun kant dat je geen lid meer bent. Bellen kun je niet, op mails reageren ze niet. Je kunt ze op geen enkele manier benaderen. Wat een KUT streek zeg, ik kan mijn geld wel beter gebruiken door gewoon naar een sportschool te gaan, is nog goedkoper ook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reacties:

Review: sportpartner.nl makkelijk opzegbaar via [email protected]

Precies zoals omschreven op sportpartner heb ik gedaan, echter zonder enig resultaat!
En de aanbieding waarin men op de pagina mee adverteert is ook aan mijn neus voorbij gegaan want vanaf de eerste x is er gewoon zowat 40 euro afgeschreven van mijn rekening, terwijl ik op de aanbieding geklikt had en ook op dat ik maar voor 1 maand lid wilde zijn en dan geen lid meer zou zijn en niet meer benaderd zou worden en nergens aan vast zou zitten. Allemaal niet waar dus. Meerder keren heb ik volgens de opzegsite afgeschreven en even zo vrolijk wordt er weer bijna 40 euro van mijn rekening gehaald. En nee, ik heb niet gelogen over mijn leeftijd of zitten knoeien met een datum of wat je ook mag schrijven hierover! Een jaar verder ben ik ongewild dus lid geweest, heb geen enkele ,match gehad en een hoop ergenis rijker!!!! Ik blijf het niet eerlijk vinden en ik ben niet de enige heb ik zo hier en daar gelezen. Dus bij ligt dan de fout, bij al die mensen die er graag van af willen maar dat niet schijnt te kunnen? Dan is er toch iets fout in de opzet van sportpartner denk ik. Uiteindelijk heb ik mijn rekening moeten opheffen om niet meer geplukt te worden door deze site. Tis toch te erg voor woorden !!!!

Marion.

Review: sportpartner.nl makkelijk opzegbaar via [email protected]

Natuurlijk heb ik gemaild naar sportpartner toen ik merkte dat afmelden geen zin had. Ik heb zelfs een bericht gehad dat het voltooid was, ik geen gebruik meer kon maken van sportpartner en dat het onomkeerbaar was. Dus niet, want er werd steeds geld van mijn rekening geplukt. DUS HET KOMT NIET VOOR ELKAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marion

Review: volgens mij heb ik nu een probleem..

Balen zeg, weer iemand die er in getrapt is. Zo ongeveer was het mij ook vergaan.
Vorige week heb ik definitief actie ondernomen. Je komt er dus niet vanaf. Ook niet als je via hun zogenaamde afzegsite opzegt. Even zo vrolijk wordt er weer geld van je rekening afgeschreven, jouw zuurverdiende geld dus. De bank heeft mij laten weten dat het geld niet teruggeboekt kan worden omdat er 00 voor hun rekening staat. Het enige wat mij nog restte is de rekening opzeggen en een nieuwe openen. Teneinde raad heb ik dat dus gedaan. Toevallig vandaag mijn nieuwe pas en nr opgehaald op het postkantoor. Het duurt ongeveer 10 werkdagen en dan is alles geregeld. Ik ga mensen proberen te waarschuwen door in te loggen op hun site, ik ben immers toch nog 3 maanden lid, en dan scjhrijf ik bij mijn persoonlijk bericht dat het oplichting is. Wie weet gaan mensen dit lezen. Doe jij dit ook maar. Hoe meer mensen hier melding van maken hoe beter. En uhhhhhhhhhhhhhhhhh, snel je rekening opzeggen !!! Suc6 ermee.

Marion.

Review: volgens mij heb ik nu een probleem..

Helaas gaat blokkeren van hun nr niet bij de bank. Bel maar met je bank, dan krijg je hetzelfde verhaal te horen als ik, ik ben je voorgegaan en heb er een gesprek aan gespendeerd. Er staat nl 00 voor hun rekening en dan schijn je het nr niet te kunnen blokkeren of geld terug te laten storten. Het enige wat je kunt doen is je eigen nr opheffen en een nieuw aanvragen. Ben benieuwd hoe het afloopt, jouw verhaal. Sterkte ermee, Marion.

Review: Sportpartner wat een oplichterij!

Hallo Sandra,

zo is het mij ook vergaan. Vanaf het begin hebben ze zich niet gehouden aan wat ze op de site zeggen. Ook bij mij is direct 38,90 van mijn rekening gehaald, kwam ik later achter terwijl het 9,95 had moeten zijn voor 1 maand. Ik had ook geklikt op iets dat het automatisch na 1 maand niet verlengd zou worden en ik daarna dus geen lid meer wenste te zijn. Inmiddels is er nu 3x dit bedrag afgehaald. Gisteren heb ik de incasso terug laten boeken, hoorde ik van iemand anders, weet niet of dit weer terug geboekt is op mijn rekening, ga zo checken. Dit is gewoon ordinaire oplichting. Ik ga zo ff een bericht zetten bij mijn profiel zodat iedereen dit kan lezen. Hoop dat dit niet gewist wordt. Misschien lukt het je om de incasso terug te boeken. Ik zou het proberen als ik jou was. Let op de datum waarop ze het hebben afgeschreven, dit gebeurt over 3 maanden weer, direct terugboeken dan. Succes.

Marion.