volgens mij heb ik nu een probleem..

volgens mij heb ik nu een probleem..

Hoi mensen, in al mijn goede vertrouwen in datingsites ben ik net betalend lid geworden van sportpartner.nl. Ik had een aantal reacties gehad en m'n nieuwsgierigheid overwon het van een keertje 19,90 uitgeven. Dus ik druk op premium lid worden en tot mijn grote verbazing hoefde ik niets via ideal ofzo te doen maar alleen m'n rek nr te geven en binnen 1 seconde kreeg ik een melding dat de betaling gelukt was. Ik dacht het zal wel en ik kreeg een nette bevestigingsmail van sportpartner dat ik premium lid was. Maar toen ik daarin las ik dat de betaling automatisch verlengd word kreeg ik argwaan en pas toen ben ik gaan googlen en ontdekte dat sportpartner.nl blijkbaar oplichterij is en er blijkbaar nu een automatische incasso in gang is gezet die niet of moeilijk is stop te zetten. Dus ik baal nu behoorlijk. Wat kan ik nu het beste doen? En zijn er mensen die wel goed van sportpartner.nl zijn afgekomen? Is het slim om nu voor de eerste afschrijving al actie te ondernemen? Of kan ik het beste maar gelijk van rekening veranderen? En is het via de bank niet mogelijk de automatische incasso van hun tegen te gaan als ze onterecht afschrijven na opzegging?

groeten van mij

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

4 reacties

Balen zeg, weer iemand die er in getrapt is. Zo ongeveer was het mij ook vergaan.
Vorige week heb ik definitief actie ondernomen. Je komt er dus niet vanaf. Ook niet als je via hun zogenaamde afzegsite opzegt. Even zo vrolijk wordt er weer geld van je rekening afgeschreven, jouw zuurverdiende geld dus. De bank heeft mij laten weten dat het geld niet teruggeboekt kan worden omdat er 00 voor hun rekening staat. Het enige wat mij nog restte is de rekening opzeggen en een nieuwe openen. Teneinde raad heb ik dat dus gedaan. Toevallig vandaag mijn nieuwe pas en nr opgehaald op het postkantoor. Het duurt ongeveer 10 werkdagen en dan is alles geregeld. Ik ga mensen proberen te waarschuwen door in te loggen op hun site, ik ben immers toch nog 3 maanden lid, en dan scjhrijf ik bij mijn persoonlijk bericht dat het oplichting is. Wie weet gaan mensen dit lezen. Doe jij dit ook maar. Hoe meer mensen hier melding van maken hoe beter. En uhhhhhhhhhhhhhhhhh, snel je rekening opzeggen !!! Suc6 ermee.

Marion.

kan je niet gewoon hun nummer blokkeren bij de bank! dat heb ik gedaan, maar bedankt voor de tip marion ik ga dat ook nakijken of ik dat niet beter kan doen!!!

Helaas gaat blokkeren van hun nr niet bij de bank. Bel maar met je bank, dan krijg je hetzelfde verhaal te horen als ik, ik ben je voorgegaan en heb er een gesprek aan gespendeerd. Er staat nl 00 voor hun rekening en dan schijn je het nr niet te kunnen blokkeren of geld terug te laten storten. Het enige wat je kunt doen is je eigen nr opheffen en een nieuw aanvragen. Ben benieuwd hoe het afloopt, jouw verhaal. Sterkte ermee, Marion.

Hey marion, bedankt voor je reacties. Zie dat er vandaag voor het eerst 19,90 is afgeschreven, ik ga het een week voor het verstrijken van de maand opzeggen. Zowel via de mail als automatisch. Hier moet je ook opletten, want ik kreeg bij de voorwaarden erbij dat je je wel via automatisch kan uitschrijven bij sportpartner maar de periodieke betaling alleen kan stopzetten door een mail te schrijven naar [email protected]. Dus niet via het automatische uitschrijfvenster. Maar als ze na die mail gewoon doorgaan dan ga ik inderdaad m'n rekening opzeggen. Ik geloof je helemaal met dat 00 verhaal, volgens mij zit het erg sneaky in elkaar. Die moeite kan ik me dus besparen. Voordeel is wel dat ik toevallig toch al naar een andere bank wou. Die rente die ik hier krijg stelt echt niets voor. Dus wie weet levert het me nog wel geld op als ik uiteindelijk een hogere rente krijg! Groeten en ik ga nog ff lekker van de zon genieten!

Bezoek SportPartner Reviews over SportPartner

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SportPartner
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden