Reviews van deze auteur

paiq is gratis en leuk!

Review over Paiq

Paiq duur? De enige manier waarop ik mij kan bedenken dat paiq duur zou kunnen worden, is als je dates aan gaat met escort girls of gigolo's. En die ben ik er nog niet tegengekomen...

Paiq is gratis beste mensen.
Tja, als je meteen 20 gematchete voorstellen wilt hebben dan moet je credits kopen. Maar dat hoeft helemaal niet, want je kunt om de haverklap speed-daten, en zo zelf contacten uitzoeken. Mijn vriend en de andere leuke contacten die ik gehad heb, heb ik gekregen door in te gaan op speeddates (ongeveer iedere 3 minuten krijg je een uitnodiging voor een speeddate of battledate, waar je op in kunt gaan of die je kunt negeren). Dat waren dus geen matches waar paiq mee aan kwam, maar gewoon toevallige voorbijkomers op de site.
Je hebt gratis toegang tot alle leuke opties van de site, maar als je meer 'credits' hebt, kun je er vaker gebruik van maken. Credits krijg je door te betalen, of door in te gaan op chatverzoeken of door feedback te geven wanneer dit gevraagd wordt.

Sterke punten
- je kunt do's en don'ts aangeven, waarvan een nieuw contact er dan 3 te zien krijgt.
- als iemand waar je mee chat iets zegt over een onderwerp dat jij aangegeven hebt als een 'do', dan krijgt hij/zij dat te zien.
- je kunt gaan chatten met contacten in je lijst die online zijn, of ze een bericht sturen.
- om de zoveel minuten krijg je een uitnodiging voor een speeddate of battledate, waar je op kunt klikken als je zin hebt om dat te gaan doen, bij de uitnodiging staan de match-punten vermeld, de leeftijd van de kandidaat en de afstand tot waar jij woont.
- je kunt van alle opties gebruik maken ook zonder te betalen, maar als je er vaker gebruik van wilt maken moet je ofwel betalen, ofwel zelf veel chatten en feedback geven om credits te krijgen.
- foto's worden vanzelf zichtbaarder naarmate je langer met iemand aan het kletsen bent.
- wat voor mij paiq zo veel beter maakt dan andere sites is dat ik gewoonweg lol heb als ik op de site bezig ben, nog los van het wel of niet tegen komen van goeie kandidaten!

Zwakke punten
- Battledates gaan vaak niet door omdat er geen andere dame gevonden kan worden om het gevecht mee aan te gaan, dan wordt het dus een speeddate. Dit is denk ik een teken dat er minder vrouwen dan mannen op de site zitten...

reacties:

Review: chatten

er zijn er vast wel ook bij jou in de buurt. Gewoon actie ondernemen, zelf speeddates aanvragen en foto's beoordelen en op speeddate verzoeken in gaan, je weet het nooit, soms woont iemand toch dichterbij dan je denkt.

Review: Allemaal nep

Tjonge, je moet wel erg desparate zijn als je mensen op paiq gaat zitten betalen voor dates, als de site verder gratis is!
Maar goed, misschien kun je ze op internet goedkoper vinden dan op straat.... dat weet jij vast beter dan ik...