Reviews van deze auteur

Paiq is leuk!

Review over Paiq

Arme fredd... wat ben jij een zielige jongen... zucht. (lees je zelf nou us terug man en ga je daarna eens in een hoekje zitten schamen...en doe iets aan je taalfouten)

Maar, over Paiq...Ben al een jaar of 3 (op en af actief) lid van Paiq. Heb nog nooit credits gekocht, maar da's ook niet nodig... 't vraagt alleen wat geduld. (Wat interesseert het immers hoe iemand er uit ziet, die nooit online is of niet op je reageert. Vaak zal daar wel een reden voor zijn.) Het leuke aan een site als Paiq is dat je nou eens NIET direct op het uiterlijk af gaat, wat het dus een stuk spannender maakt èn je weet al meer of het klikt. Dus als de foto dan óók nog eens leuk is...
'k Vind het veel minder vleeskeuring dan wanneer je een profiel hebt. 'k Heb ooit eens een hele leuke date en tijd met iemand gehad die in eerste instantie niet mijn type was...iets wat ik op een site als RP niet zou hebben.

Nadeel vind ik dat er onder de dames (over heren kan ik niet spreken) best wel wat horken tussen zitten. Als iemands foto zichtbaar wordt en niet zo perfect is als gehoopt, hebben ze of ineens telefoon of verwijderen ze zonder iets te zeggen. Als je 10 minuten daarvoor een heel gezellig gesprek hebt gehad, vind ik dat ronduit lomp.

Paiq is gratis en je kunt alle mogelijkheden gebruiken, maar als je weinig geduld hebt of heel snel een date wilt, kun je credits kopen die overigens niet veel kosten.

Sterke punten
gratis
uniek concept
best spannend

Zwakke punten
Heb de indruk dat er veel meer mannen dan vrouwen lid zijn. Maar da's volgens mij een kwaal van elke dating site.
Mogelijkheid tot lomp gedrag indien een foto niet aanstaat, omdat je de ander toch niet op geen enkele manier meer kunt benaderen.

reacties: