Reviews van deze auteur

Nep reacties

Review over Paiq

Valt me op hoeveel onzin reacties hier tussen staan.
Werkelijk.....of de mensen krijgen betaald om positief te reageren......of ze kennen Paiq helemaal niet.

Ik durf te zeggen dat ik Paiq ken.....en het is NIET gratis. Je kunt bijna niets zonder te betalen namelijk. Verder klopt er van de matching helemaal niets. Lijkt bijna volstrekt willekeurig!!!

Voorbeeld???? Zonder de betalen krijg je een keer in de paar weken een match. Mijn laatste match was van de week. Ik dacht...92 procent. Eerste twee vragen van haar....waar woon je.....en en heb je kinderen. Wat blijkt...we wonen 80 km uit elkaar....en zijn heeft niets met kinderen....ik heb er vier!!!!

Wat is dit voor waardeloos matching systeem???

Hoe komen de mensen hier aan zulke positieve verhalen. Dat klopt gewoon niet. Ik zit er ruim een jaar op.....en weet dat er van het matchen niets klopt....en dat je bijna niets kunt. Je kunt in ieder geval helemaal niemand aanspreken zonder te betalen voor elk berichtje dat je wilt sturen!!!!

EN WAT STAAT ER OP DE VOORPAGINA VAN PAIQ......IEDEREEN DIE TEVREDEN IS MOET HIER EEN REACTIE ACHTERLATEN. HAHA....IK LACH HIET TOCH OM. DAT IS TOCH GEEN OBJECTIEVE METING??? VERDER ZIJN HIER VEEL FAKE POSITIEVE REACTIES. KLOPT GEWOON NIET!

Zwakke punten
Je kunt niets zonder geld te betalen. Mensen die roepen dat het gratis is....die liegen!

Prima site

Review over SF.dating

Zoals op alle sites ook hier meer mannen dan vrouwen. maar al met al niet slecht. je moet toch altijd je best ff doen... dus dat geldt ook hier

reacties: