Reviews van deze auteur

Niks mis mee

Review over AdultMatch

Ik ben dus ook sinds kort te vinden op AM, tot nu toe bevalt het mij prima. En nee, ben geen betalend lid...maar dat wil niet zeggen dat ik een faker, hoer of laag geschoold ben en nee ik ben ook geen ma flodder. Als vrouw hoef je ook niet betalend te zijn, want je wordt overspoeld door mails. En klopt er wordt niet altijd op gereageerd, maar daar zou je dan de eerste paar dagen ook een dagtaak aan hebben. Op de leuke mailtjes stuur je wat terug...en niet iedereen is je type toch.
Er zitten ook echt wel mannen tussen die een erg grote bek hebben...maar het ook laten afweten. Dus het zijn niet alleen de vrouwen. Je moet eerst ook eens op msn met diegene kletsen, dan kom je er ook wel achter wat voor iemand het is.
En mannen aub die snikkel hoeft echt niet op de foto...gezicht is toch veel belangrijker want daar moet je tegen aan kijken.
Ik zou het echt wel aanraden, heb al een paar leuke contacten er aan over gehouden en dat ook zonder er meteen op te moeten!!
En veel beter als "gewone" datingsites...ze zeggen wel dat ze een vaste relatie zoeken, maar daar draait het ook vaak om sex. Hier weet je tenminste van te voren waar je aan toe bent en komen er ook geen pijnlijke momenten. Dus...ik ben er nog wel even (cool)

reacties:

Review: Niks mis mee

Nee, ik werk niet voor de site...je kunt me er zelf vinden en als ik daar voor zou werken zou ik er niet met foto op staan!!! Dus als je het niet weet, graag niet oordelen over mij!!