Reviews van deze auteur

Maakt niet waar wat het belooft

Review over Match4Me

Ik ben een soort van semi-single en date al velen jaren via allerlei websites, waaronder deze. Ik heb toevallig een bizar goed fotografisch geheugen en weet dus dat er al jaren dezelfde leden op staan die na verloop van tijd weer een nieuw profiel blijken te hebben aangemaakt. Dit is een zwakke site met een beperkt aantal leden, waarvan het leeuwendeel feitelijk inactief is en eigenlijk niemand serieus op zoek is. Het is 'kijken niet kopen' en op verzonden berichten hoef je allerminst repliek te verwachten want die blijft uit (en ik ben -hands down- best wel knap). Inhoudelijk is het qua leden een eenheidsworst: heel pretentieus, 90% geeft aan VVD te stemmen, wil kinderen en eist een 'gespreid bedje' te vinden bij de gezochte man, terwijl de eigen baan niet indrukwekkend te noemen is. Opmerkelijk en nogal irritatie opwekkend is ook dat elke vrouw een 'donkere man' zoekt.

Sterke punten
Je kunt instellen in welke leeftijdscategorie je reacties wenst te ontvangen en zo dus 'Ouwe Bokken en Vrijsters' tegenhouden.

Zwakke punten
1) Primitieve zoekfilter (uiterlijke kenmerken ontbreken bv in het geheel!) die ook nog eens heel log/traag werkt.

2) Het lijkt wel of ze geen onderhoud plegen, het ledenbestand is niet actueel, er staan profielen op van mensen die al lang niet meer ingelogd zijn. Ze nemen dus niet de moeite om iemand eraf te halen na een maand inactiviteit.

3) Doodse uitstraling.

4) Niet goed genoeg. Ipv er allerlei sociale netwerksite achtige dingen aan toe te voegen kunnen ze die energie beter gebruiken om er een fatsoenlijke, to the point datingsite van te maken die compleet is voorzien van al hetgeen je ervan mag verwachten (niet een lijstje met een stuk of 20 gemeenten, maar gewoon alle mogelijke woonplaatsen, om maar iets te noemen).

reacties: