Reviews van deze auteur

OPGELET!

Review over Mens en Relatie

Toevallig is onze match geslaagd, maar dat lag meer aan mij dan aan het bureau.
Laat ik maar zeggen: de aanhouder wint.
Bij onze eerste ontmoeting zei ik tegen mijn partner: weet je wel dat hier voor 2200 euro bij elkaar zit?
Wij vonden het al duur, maar nu ik alle reviews gelezen heb , kom ik tot de conclusie dat het inderdaad door iedereen te duur wordt gevonden.
Geen enkel ander bureau vraagt dergelijke tarieven, hier zou toch eens goede notie van moeten worden genomen door de directie van M en R.
Misschien krijgen ze dan meer "klanten" en liggen dan ook de woonplaatsen niet zo ver uit elkaar.Want...we worden steeds ouder en dan zou dit laatste punt wel eens kunnen gaan meespelen in de (lat) relatie.
Waar de meeste mensen in de reviews ook over klagen is dat er te weinig aanbod is en dat komt waarschijnlijk door het bovenstaande.
Verder denk ik wel dat mannen meer keus hebben dan vrouwen, omdat er simpelweg meer vrouwen alleenstaand zijn.(tenminste, op onze leeftijd)
Mijn partner had nl.vóór mij al 3 dames ontmoet in zegge en schrijven 2 maanden tijd.
Deze matches waren ook niet goed bij elkaar gezocht (door een zg.psycholoog), maar voor mij was dat eigenlijk wel een geluk.HET KLIKTE en nu zijn we al 2 jaar en 3 maanden bij elkaar.
Als afsluiting wil ik meegeven dat een evaluatie door M en R zeker aan te bevelen zou zijn en wel door de consulente die de mensen bij elkaar heeft gebracht, dat zou voor haar (of hem) ook leerzaam en ook leuk kunnen zijn.
Aan de directie van M en R wil ik zeggen: neem alle (misschien ook opbouwende ) kritiek eens ter harte , want eerlijk gezegd was ik geschrokken van de vele negatieve reacties in bovenstaande reviews.

Sterke punten
goede consulente

Zwakke punten
VEEL TE DUUR
en
beter kijken naar de matches en de afstanden tussen de woonplaatsen

reacties: