Reviews van deze auteur

stupide

Review over Paiq

Dat is het woord wat ik zoek voor mensen die deze site afkraken: Stupide(met een hoofdletter S). Daten gaat om geduld en respect. Deze site heeft het allemaal. Het is een tikje gebasseerd op de amerikaanse manier van daten, maar het is een fijne omgeving.

Je krijgt de foto van diegene te zien, maar totaal onzichtbaar wat er op staat. Hoe vaker je chat met diegene, hoe sneller je die foto kunt zien. ik vind het best wel grappig en slim, want zo leer je diegene zelf kennen en kun je niet eerst op het uiterlijk afgaan, wat sommige mensen wel veel doen. Je krijgt credits voor het online komen(1 per dag) en het beoordelen(1 per beoordelen of 8 per beoordelen met de notifier). Als je een vraag hebt over de site kun je die altijd stellen aan de modifiers.
Als je iets zoekt, kun je het toch niet vinden, maar als je lekker rustig wilt daten, zonder gedoe, dan raadt ik deze site echt aan.

Het is gratis, je mag betalen, maar het hoeft niet. Wat wil je nog meer?

Als mensen je negeren op die site, hoeft het niet altijd desinteresse te zijn, het kan ook zijn dat ze druk bezig zijn ergens mee, of dat ze zelfs niet eens achter de computer zitten...

Sterke punten
je kunt je eigen vrienden uitnodigen, via een code die alleen voor jouw profiel bestemd is.
Het gaat lekker rustig aan. Geen gehaast of wat dan ook.
Eens in de drie weken krijg je een nieuwe match, zodat je in die drie weken goed kunt richten op de laatste match die je hebt gekregen.

Je hoeft zelf geen keuzes te maken, over matches.

Voor mensen die verlegen zijn, hebben ze icebreakers waar je zelf antwoord op kunt geven, de ander ook en dan kun je daar bijvoorbeeld over beginnen te praten.

Zwakke punten
tikje onoverzichtelijk, het menu zit half verstopt en is redelijk onduidelijk, je moet nadenken wat je wilt en waar het onder zou vallen, voordat je ergens op klikt.

Je kunt niet je eigen matches kiezen, dat doet de computer voor je, dit is een gemengde(dus posi en nega, je kunt namelijk jezelf niet de schuld geven van een verkeerde keus)

reacties: