Reviews van deze auteur

Ik leef mijn droom!

Review over Mens en Relatie

Doordat mijn zus haar levenspartner ook heeft gevonden via Mens en Relatie, heb ik me op 27-05-2008 ook ingeschreven. In het eerste jaar heb ik 3 contactverzoeken gekregen die niets zijn geworden. Hierna heb ik 2 maanden als "gastcliënt" in het partnerboek van Stichting Date gestaan, gratis en aangeboden door Mens en Relatie om mijn slagingskans te vergroten. Maar ook dat was niets geworden.

Ik had eigenlijk de hoop een beetje opgegeven, totdat ik op 22-03-2010 het partnervoorstel van Kim kreeg. Dit klikte eigenlijk meteen. Afgelopen zomer zijn we samen op vakantie geweest en hierdoor hebben we elkaar heel goed leren kennen en is onze relatie steeds sterker geworden.

Nu, na bijna 9 maanden zijn we nog steeds stapelgek op elkaar. Ik heb inmiddels mijn appartement te koop staan en ben werk aan het zoeken in de regio waar zij woont! Zodra ik werk heb, trek ik bij haar in.

Ik ben Mens & Relatie erg dankbaar voor wat ze allemaal voor mij gedaan hebben. Toen ik me inschreef kon ik hier alleen maar van dromen, nu leef ik mijn droom!

Sterke punten
- De samenwerking met Stichting Date
- Nakomen van prognose aantal partnervoorstellen. Mijn prognose was 4 voorstellen, bemiddeling is verlengd totdat ik deze had gehad (Kim was de 4de)

Zwakke punten
Weinig tot geen persoonlijk contact met consulent. Heb haar alleen gesproken bij de intake en een aantal keren via e-mail

reacties: