Reviews van deze auteur

Veel potentie

Review over Knuz

De site knuz heb ik eerlijk gezegd geen slechte ervaringen mee. Ben er inmiddels al zoiets van zes á acht maanden bij ingeschreven, en eenmaal uitgeschreven destijds, maar hier heb ik twee dates bij gehad, en verder ook een andere contact mee gekregen. En een van de twee dates heb ik een kleine tijd een relatie mee gehad, maar dat was helaas niks.
En de tweede date vond ik zelf niet iemand voor mij.
Maar de site is goed in elkaar gezet, ondanks dat het amateuristisch eruit ziet. De site heeft veel knoppen die ik persoonlijk niet gebruik, en kan eventueel wat verwarrend zijn. Maar eenmaal gewend dan vind je je weg er wel doorheen.
Voor een gratis datingsite is het een heel goede site, met veel mogelijkheden erin voor de toekomst.
Wat ik zelf ook heel goed vond was dat mijn profiel weer terug werd gehaald nadat ik contact had opgelegd met de medewerkers nadat de relatie uit was. Dit terwijl ik hem verwijderd had.

Sterke punten
- Filtering voor aanmelding. Als je je wilt aanmelden, duurt het een kleine tijdje voordat je account geactiveerd is omdat ze je gegevens die je ingevuld hebt even gaan na kijken.
- Geen fakers. Althans na eigen ervaring.
- Keuze om je profiel tijdelijk onbeschikbaar te stellen.
- Goede contact met de operators.
- Gratis datingsite
- Veel potentie
- Vast nog wel wat meer.

Zwakke punten
- Het kan eventueel onoverzichtelijk zijn qua knoppen en dergelijken.
- Ziet er amateuristisch uit, maar mag ook wel voor een gratis datingsite.

Leuk idee

Review over Paiq

De site van paiq is een leuk idee om mee te beginnen, maar heb zelf het idee dat de mensen (vrouwen) die op deze site staan in geschreven niet iets meer zoeken dan een goed gesprek. Ik heb op de site al vaak genoeg leuke gesprekken gehad, maar nooit met iemand wat af gesproken, en maar een keer een email adres gekregen van iemand.... En dat had meer te maken omdat we goed met elkaar konden praten en dergelijken, geen eens omdat we interesse hadden in elkaar.
Totaal heb ik misschien zoiets van dertig tot veertig mensen gesproken, waarbij een stuk of tien á twintig mensen het gesprek niet goed op gang kwam, dus houd ik er zoiets van twintig tot dertig mensen over waar enigszins een goed gesprek mee gehad heb. En daaruit maar één iemand een mail adres van gekregen heb.
Mijn conclusie hieruit is dat ik niet het idee heb dat de site serieus genomen wordt om iets te zoeken, maar meer om goede gesprekstoffen te voeren.

PS.Het kan pure toeval zijn dat het alleen bij mij het geval is.

Sterke punten
-Makkelijk in gebruik, niks geen rare dingen dat je zou moeten gaan doen om te kletsen met iemand.
- Een gratis datingsite met de mogelijkheid om je credit omhoog te waarderen.
- Als je te lang niet meer hebt ingelogd, sta je als inactief als status. Wat dus een goede punt is als er een match wordt gemaakt, dat je niet onnodig met iemand in contact komt.

Zwakke punten
- Amateuristische look, wat ook logisch is voor een gratis datingsite.
- Niet al te serieuze mensen op de site. En daarmee bedoel ik dat ze niet serieus op zoek zijn naar iemand. Maar dat is dan misschien persoonlijke ervaring.rn

reacties:

Review: Melding Google Chrome inzake malware virus aktief op Knuz.nl

Hallo Peggy,

Ik heb in het verleden hetzelfde gehad, maar dit is niet zozeer knuz die een virus/malware verspreid (of gezien wordt als een virus), maar een reclame banner. Door die reclame verdient knuz uiteraard onder andere z'n geld. En het is neit altijd even gemakkelijk om malware banner te onderscheiden met 'goede' banners. Daarnaast kan het zo zijn dat bepaalde banners gezien worden als malware, maar dit niet zijn. Ze hebben dezelfde gedrag als een malware, maar zijn toch legitiem.

Ik hoop dat ik je hierdoor wat gerust heb kunnen stellen.

PS. Ik ben geen admin van knuz, als je dit afvraagt.

Groeten,

Joep