Reviews van deze auteur

Het onder zoeken, hoe het is, om meerdere relaties te hebben.

Review over PolyAmorieMatch

Polyamoriematch is een heerlijke site om te gaan ervaren, hoe het is om meerdere relaties aan te gaan. Ik ben nu 3 maanden full member en ik heb verschillende mensen ontmoet, er zijn nog geen relaties ontstaan, dat komt nog wel, het heeft tijd nodig. Ik vindt het leuk om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en te mailen. De ervaringen en mijn ontwikkeling, die ik heb opgedaan in de monogame relaties, neem ik mee in de polyamoreuse relaties, dat sluit mooi aan. Ik vindt het heel fijn, dat ik nu contact kan maken met mensen uit het hele land. Je moet wel met 2 benen op de grond blijven staan, ik ervaar dat er net zo'n verscheidenheid aan mensen zijn, als in de monogame relaties, het is voor mij niet zo dat ik meteen de mensen tref die mij het beste liggen. Ik ben aan het uitzoeken wat mij het beste ligt, zijn het alleenstaande, getrouwde stellen, is het dan fijn als zij alle twee polyamoreus zijn? Ik ben het allemaal aan het beleven en ervaren, er gaat een nieuwe wereld voor mij open. Meestal weet ik wat voor vlees ik in de kuip heb en soms zit ik er helemaal naast. Het mooie vindt ik ook dat ik mensen tegen kom die al een lange tijd een relatie hebben met elkaar en dat die mensen mij mee laten genieten, dat zij in de liefde kunnen delen met anderen, dat is toch prachtig.

Sterke punten
Het ligt helemaal open wat je met relaties wilt, experimenteren, verdiepen, uitbreiden, kansen tot ontwikkeling om liefde te geven en te ontvangen, hoe meer je geeft, hoe meer je terug ontvangt, des te meer liefde je ontwikkelt in jezelf.

De site is groot en het bestrijkt heel Nederland voor gelijkgestemde.

Zwakke punten
Hoe hou je mensen die vreemd willen gaan buiten de deur, daar zou nog iets op gevonden kunnen worden, mischien moet er gevraagd worden of diegene waar zij een relatie mee hebben, of die mensen er van af weten.
Het zou mooi zijn als je zo'n site zuiver zou kunnen houden.

reacties: