Reviews van deze auteur

Bedrog.

Review over Lexa

Lexa.nl is kortweg gezegd bedrog. Men betaalt voor lucht. Zoals ik net al las van iemand zitten er zelfs i.p. adressen tussen van mensen uit Nigeria. Lexa.nl wordt dus naar alle waarschijnlijkheid gerund door Nigerianen die zich in Frankrijk gevestigd hebben. Ofwel: Lexa.nl is een site die wordt gerund door oplichters. Het feit dat dit bedrijf niet te benaderen is door een direct emailadres zegt al genoeg.

advies: Als je met een creditkaart betaald hebt, bel dan zo snel mogelijk de creditcardservice van je bank met de mededeling dat je bent opgelicht door Lexa.nl. Zorg ervoor dat je schriftelijk hebt meegedeeld dat je het oplichtersabonnement per mail hebt opgezegd. Je kunt contact met Lexa opnemen door ze een bericht te sturen alleen kan dit niet direct. (Ga naar helpencontact op de lexasite) Kopieer het bericht dat je opgestuurd hebt naar Lexa naar een worddocument zodat je dit aan de creditcardservice kunt overhandigen. Doe dit zo snel mogelijk (binnen 48 uur) en de kans is groot dat, mocht er geld afgeschreven worden, dit geld weer teruggehaald wordt door je eigen bank.

Beste mensen, de leden die vol lof over Lexa.nl schrijven zijn naar alle waarschijnlijkheid zelf werknemers van Lexa.nl. Misschien was Lexa een eental jaren geleden wel vertrouwd maar nu ze zich in Frankrijk hebben gevestigd riekt het naar puur bedrog.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zwakke punten is zeker een eufemisme voor criminele activiteiten.

reacties: