Bedrog.

Lexa.nl is kortweg gezegd bedrog. Men betaalt voor lucht. Zoals ik net al las van iemand zitten er zelfs i.p. adressen tussen van mensen uit Nigeria. Lexa.nl wordt dus naar alle waarschijnlijkheid gerund door Nigerianen die zich in Frankrijk gevestigd hebben. Ofwel: Lexa.nl is een site die wordt gerund door oplichters. Het feit dat dit bedrijf niet te benaderen is door een direct emailadres zegt al genoeg.

advies: Als je met een creditkaart betaald hebt, bel dan zo snel mogelijk de creditcardservice van je bank met de mededeling dat je bent opgelicht door Lexa.nl. Zorg ervoor dat je schriftelijk hebt meegedeeld dat je het oplichtersabonnement per mail hebt opgezegd. Je kunt contact met Lexa opnemen door ze een bericht te sturen alleen kan dit niet direct. (Ga naar helpencontact op de lexasite) Kopieer het bericht dat je opgestuurd hebt naar Lexa naar een worddocument zodat je dit aan de creditcardservice kunt overhandigen. Doe dit zo snel mogelijk (binnen 48 uur) en de kans is groot dat, mocht er geld afgeschreven worden, dit geld weer teruggehaald wordt door je eigen bank.

Beste mensen, de leden die vol lof over Lexa.nl schrijven zijn naar alle waarschijnlijkheid zelf werknemers van Lexa.nl. Misschien was Lexa een eental jaren geleden wel vertrouwd maar nu ze zich in Frankrijk hebben gevestigd riekt het naar puur bedrog.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zwakke punten is zeker een eufemisme voor criminele activiteiten.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Inderdaad de site staat in Frankrijk geregistreerd:

het onderstaande komt van hun eigen site :

Lexa.nl® is eigendom van Lexa.nl. Lexa.nl, een vereenvoudigde aandelenvennootschap (SA) met een aandelenkapitaal van EUR 2 280 526, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Nanterre (Frankrijk) (registratienummer RCS 439 780 339), met het hoofdkantoor op het volgende adres: v, BP 109, 92106 Boulogne Cedex, Frankrijk, vertegenwoordigd door de heer Marc Simoncini, directeur van de Lexa.nl-website publicatie. De website van Lexa.nl wordt gepubliceerd vanaf servers van Lexa.nl.

Ze zijn daarin heel onduidelijk over met wie je zaken doet. Met de Franse firma ?en wat is de juridische positie van de genoemde verantwoordelijke ?
En wat is de status van lexa.nl website publicatie , weer een aparte bv?
en wat is de postitie van Meetic BV ?

nb In Rotterdam is een fa Lexa bv geregistreerd in de KvK
Als ze een afdeling hebben die op de NL markt gericht is moet daar ook een NL KvK registratie en NL BTW nummer bij.

Overigens wie boekt er af ?, die is aan te pakken ook als dat een tussenpersoon als facturerings bedrijf is.

Alles bij elkaar wekt dit inderdaad de sfeer van bedrog. Kortom misschien tijd voor een klacht naar de warenauthoriteit.

Ik wil me laten uitscrijven graag

Er wordt al een jaar lang geld van mijn rekening afgeschreven.Hen nooit gereageerd op dates.Ik weet niet hoe ik in godsnaam ervanaf kom.Help mij ,ben niet zo goed thuis op de computer en wordexel heb ik niet.Weet me geen raad meer!!!!! gr Th Rooth

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden