Reviews van deze auteur

Mooie overzichtelijke site. Leuke profielen

Review over SF.dating

Wat mij direkt opviel na inschrijving was dat er de profielen hier een eigen avatar hebben. Ook veel dames van 30plus. De meeste foto's staan verborgen en je moet er om vragen. Als je zelf geen foto's hebt...vergeet het dan maar! je mag ze dan ook van de ander niet zien. Ik had zo'n 10 berichtjes verstuurd (gratis). Ik kreeg 4 reacties terug. er bleken er 2 postief te zijn. Tsja..en dan moet je wel een betaald abonnement nemen om verder te kunnen. Ik heb de gok maar genomen. Met 1 dame heb ik een afspraak gemaakt. Ik had inmiddels al meer reacties ontvangen. De dame in kwestie zag er heel goed uit. Ik was verbaasd. Mag ook wel een keer zeg: ik mag er zelf ook wezen. Wat op de meeste sites geld. is hier ook het geval. Foto's moeten goed zijn! want zonder foto's wodt het lastig kontakt leggen. De wat brutalere teksten zijn van de brutalere vrouwen en die hebben meestal veelnoten op hun zang. Succes heb je vooral bij de wat leukere en vriendelijkere profielteksten. de meeste dame sop deze site zitten in ene relatie. Bevalt mij beter dan de single dames op een singledating site; die wachten op die ene man van goud, die nooit langskomt en niet bestaat!)

Sterke punten
Echt spannende en mooie overzichtelijke site.

Zwakke punten
Je moet geduldig zijn en je moet echt je best doen met goede foto's en een leuke profieltekst

Doe je best eens een keer!

Review over SF.dating

Best 'n Leuke site. Rommelige zoekfunctie en ik kan niet zoeken op laatste aanmeldingen.
Lekkere vent tegengekomen. Dus mijn profiel kon weg wat mij betreft.

Maar heren... Wat maken jullie er vaak weinig werk van. Doe es wat moeite om in de smaak te vallen. En dan die foto's die sommige in hun profiel zetten. Op een camping met een krat bier erbij. Sorry. En dan zeggen dat je een goed gesprek met diepgang belangrijk vind. Iedere man wil mijn mooie foto's zien, zelf hebben de meeste slechte foto's staan. Nogmaals doe es wat moeite.

Gaat dat gesprek dan over bier en voetbal? Veel mannen begrijpen toch nog steeds niet wat ik als vrouw belangrijk vind. Dus... Veel mannen beschikbaar.. Maar moet toch goed zoeken om iets bijzonders te vinden..

Sterke punten
Mooie kleuren en ontwerp, niet lang wachten op reacties.

Zwakke punten
Niet zoeken laatste aanmeldingen. Weergave van foto's mag echt wel wat groter. Je kunt ook maar maximaal 3 foto's neerzetten. Waarom niet meer?

Het walhalla!

Review over SF.dating

Ik was erg sceptisch maar na een paar dagen kreeg ik al wat reacties. En wat voor! Nee, geen nepreacties zoals ik op andere sites gewend was! Real woman. Wat me vooral opviel was de diversiteit aan dames. Van getrouwd tot single, gebonden in allerlei hoedanigheden, van open relatie tot mensen die een in een monogame relatie (denken) te ( kunnen) verkeren. Werkelijk alles!

Wat me ook opviel (niks nieuws, maar op deze site helemaal) was het verschil met foto's in je profiel. In het begin had ik alleen een leuke veelbelovende tekst!
Daar werd al leuk op gereageerd. Maar sommige dames namen na het lezen van mijn berichtjes en lezen van mijn profiel toch niet de moiete om een bericht achter te laten.. Ik besloot een paar hele mooie vakantie foto's van mezelf in mijn profiel te plaatsen (die doen het vaak goed, zonnetje erbij etc) en die alleen toe te wijzen aan alleen de dames aan wie ik een bericht stuurde ( want niet iedereen hoeft te zien wie ik ben). HELL! Ik kreeg van bijna iedereen een reactie terug! Het voelt alsof ik een wereld van dames aan de voeten heb liggen. Zelfs uit Belgie! Wist niet dat dit kon.
Inmiddels ben ik met 1 dame in contact! Een Belgische dame...38 jaar uit Antwerpen! Een goddelijk snoepje met heerlijk belgische tongval!!!!

Het lijkt alsof vrouwen op deze site erg gericht zijn op uiterlijk en een goeie foto doet echt wonderen!

Mijn abonnement loopt nog 1 maand maar ik heb mijn profiel gepauzeerd...ik ben wel even voorzien. WOW. Secretflirt. Jullie zijn goed bezig jongens! Dit is een positieve review waard. Eindelijk een site die werkt en de contacten brengt die je als man wilt. Leuke contcaten en hardstike echt. Ik gun elke andere man ook zo'n succes..

Sterke punten
Superprofielen. Leuke vrouwen! Geen nep! Leuke avatars. Spannend. Helemaal leuk!

Zwakke punten
Ik moest mijn browser upgraden naar de laatste versie internet explorer omdat de site anders niet helemaal goed werkt. Na een klacht aan de helpdesk adviseerde zij mij de browser te upgraden. Zij adviseerde mij Firefox van Mozilla. Die browser werkt op mijn PC maar niet op mijn laptop..kreeg hem niet aan de praat! Toen maar Internet explorer laatste versie gedownload. Dat werkte gelukkig perfect

reacties:

Review: even wat twijfels wegnemen voor de meesten

een duidelijke instructie mail van de site zelf. Klopt wel, wat er in staat, maar als je deze site gaat gebruiken als handleiding van hoe je te werk moet gaan dan sl j de plank mis. Reageer op een review..ipv zelf een 'review' te schrijven.

Review: Klasse!

Dit lijkt me een reklame review van PAM zelf!

Review: Het walhalla!

Zeg druiloor. Van welke planeet kom jij? Er zijn per dag ca 70 vrouwen online, heb zonet nog gekeken....!!!!!!

Review: Het walhalla!

Geen idee of deze review echt is. Wel kan ik dit zeggen: Er zijn nog een paar van die erg positieve reviews. Ik heb me 3 maanden geleden laten beïnvloeden door die reviews. Mijn abonnement is net afgelopen. Zelf heb ik er in elk geval toch wel 2 erg leuke contacten/ aan overgehouden. Dus eigenlijk kan ik er zelf niets negatiefs van zeggen. Mijn vriendin en ik hebben een soort semi open relatie. Wel daten.. maar we gaan ( voorlopig ) niet verder dan dat. Geen sex buiten de deur (zij zou dat wel willen, maar ik vind dat geen fijn idee) Omdat zij ook op Secretflirt zit ken ik het verhaal van 2 kanten. Haar relaas: veel vooral beter tot goed gesitueerde mannen daar, veel ondernemers ook. Dus de concurrentie is niet mals. Er was er zelfs 1 bij die zijn eigen helikopter vloog. Daar ga ik dan met mijn mini coopertje S.. Pfffh. Maar goed. Die vent met die helicopter bleek een ietwat arrogante vent. Dus hij werd afgekeurd door mijn vriendin. Haha
Mijn profiel op sf werd aanvankelijk niet goedgekeurd... Ik had er 1 regel tekst in staan: Hij werd als "inhoudsloos" en "te simpel "afgekeurd". Vrouwen maken wel de dienst uit op datingsites dat weet ik xeker. Ook op SF. Mijn vriendin had ook 1 regel tekst en haar profiel werd niet afgekeurd. Ik vind SF niet super, maar elke andere site die ik verzin of op heb gestaan vind ik toch minder. Site heeft soms ook last van technische storingen. Vooral s'nachts. Kon een keer niet inloggen. 1 keer werkte de zoekpagina niet goed.

Review: Het walhalla!

Haha. Mijn echte naam is natuurlijk geen Russelcrow. Maar verder ben ik wel echt. En mijn review hierboven is beslist geen fake..ik begrijp wel dat je zo wantrouwend bent: slechte ervaringen gehad in het verleden.

Review: Het walhalla!

Ach! Wat zitten sommige mensen toch altijd negatief te doen. Over het algemeen heb je op internet snel een slechte naam. Secretflirt heeft eigenlijk alleen maar positieve reviews... Het kan dus ook wel anders zijn, namelijk dat mensen wel tevreden zijn en dat melden..ipv alleen klaagzang. Want die klaagzang die lees ik hier dus niet. De klagers hebben internet in de greep. Klagers en ontevreden mensen hoor je vaker wel dan niet, Want ze zijn boos. Tevreden mensen daarentegen zijn zwijgzaam en die hoor je vaker niet dan wel. Dus is t al heel apart als ik eigenlijk heel veel positiefs lees..