Klasse!

Ik sta sinds een aantal maanden op PAM en ik vind de contacten die ik er heb opgedaan een verademing! Bij mij thuis was er altijd een soort vanzelfsprekendheid dat ik geen seks met een andere vrouw mocht hebben. Via PAM ben ik bij het boek van Ageeth Veenemans gekomen. Mijn vrouw heeft het inmiddels ook gelezen en ze begrijpt het nu beter, hoewel ze het nog steeds moeilijk vindt. Het was niet gemakkelijk om bespreekbaar te maken dat ik er nog een relatie bij wilde. De meeste mensen doen dit volgens mij zonder medeweten van hun partner, en zijn vaak op een oppervlakkige manier op zoek naar spanning. Dat wil ik dus niet. Op PAM ontmoet ik mensen die ook het gesprek met hun partner zijn aangegaan, en die elkaar de ruimte geven. Ik sta er soms versteld van hoe gemakkelijk het sommige mensen lijkt af te gaan. Het brengt natuurlijk vaak een hoop emoties met zich mee, maar het werkt toch heilzaam voor je eerste relatie als je dit met elkaar kunt delen. Dat is mijn ervaring en dat hoor ik ook van anderen. Mensen die zich bezig houden met polyamorie staan blijkbaar bewuster in het leven en houden zich bezig met persoonlijke groei. En die kom ik nu tegen op PAM. Dat spreekt mij enorm aan. De contacten met anderen en hoe die er thuis mee om gingen hebben mij ook geholpen bij de gesprekken met mijn vrouw. We zijn er nog niet, maar ik heb toch het gevoel dat ik de afgelopen maanden verder ben gekomen op weg naar vervulling van mijn verlangen dan vele jaren ervoor. Nu nog die ene speciale vrouw tegenkomen, die ook een vaste partner heeft die ervan weet, waarmee ik klik en waarmee ik graag dit uitdagende pad van de polyamorie verder wil ontdekken...

Sterke punten
De site ziet er mooi en professioneel uit, mensen met diepgang, ik heb ervaring met verschillende datnigsites, PAM is een verademing! Ik heb een betaald lidmaatschap zodat ik zelf contact kan leggen en foto's kan zien. Maar gratis leden kunnen mij ook een flirt sturen en mijn berichten beantwoorden. Je schrijft dus een bericht niet voor niets, ik heb dat wel anders meegemaakt. Het betaalde lidmaatschap liep automatisch af. Ikmoest zelf actie ondernemen om weer betalend lid te zijn. Dus geen onverwachtse afschrijvingen. Gewoon eerlijk allemaal hoe het gaat.

Zwakke punten
Voor mij niet een. Ageeth, ontzettend bedankt dat je deze moie, integere site hebt opgezet! Klasse!

Bezoek PolyAmorieMatch Reviews over PolyAmorieMatch

reacties

Dit lijkt me een reklame review van PAM zelf!

Beste Mentor, Milenka, Russelcrow, Marcel en Geen Idee,

Onze PAM-leden zijn de beste reclame :)

Ik ontvang elke dag mails van PAM-leden die blij zijn met mijn werk (mijn boek heeft al vele levens veranderd) en met het feit dat ik met PAM een plek op internet heb gecreeerd waar ze gelijkgestemden kunnen ontmoeten. Want echte polyamoristen zijn op alle reguliere datingsites als een speld in een hooiberg te vinden. Regelmatig vraag ik dan aan die persoon, of ze hun mening over PAM ook op deze site willen geven.

@Peter, ik had jou niet persoonlijk gevraagd, dus enorm bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review over PAM te schrijven. Misschien brengt het voor jou die ene speciale vrouw naar PAM :)

Hartelijke groeten,
Ageeth Veenemans

Ageeth, wind je niet op, ik ben blij met jouw werk. Veel succes met de site!

Bezoek PolyAmorieMatch Reviews over PolyAmorieMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over PolyAmorieMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden